VIDEO// Un agricultor e nevoit să arunce TONE de mere la gunoi, pentru că nu are cui le vinde: Asta-i Guvernarea noastră. Nu se interesează

un agricultor e nevoit sa arunce tone de mere la gunoi pentru ca nu are cui le vinde ACTUAL

Un agricultor de la Dondușeni este nevoit să arunce remorci pline cu tone de mere la margine de drum, din motiv că nu are cui să le vindă.

Într-un video postat de ”Democrația Acasă” pe pagina sa de Facebook, unul din membrii partidului a relatat despre necazul agricultorului și accentuează că vinovat de producerea acestui necaz s-ar face Guvernul PAS care nu-și dă interesul pentru a ajuta agricultorii moldoveni.

Ia uitați-vă oameni buni, roada moldovenească cum o aruncă. N-are unde o da. Asta-i Guvernarea noastră. Ce roadă are omul ăsta, n-are unde o da. Nu vor să o cumpere nimeni, statul nu se interesează el le aruncă la gunoi”, a menționat membrul PDA.

Amintim că, în cadrul unei ședințe a legislativului, deputații Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), care reprezintă majoritatea parlamentară, au refuzat să includă în ordinea de zi proiectul privind acordarea a peste 51 de milioane de lei, despăgubiri agricultorilor.

Despăgubirile urmau să ajungă la cei agricultori care au suferit de pe urma ploilor torențiale și a grindinei în această primăvară.

Proiectul în plenul Parlamentului a fost propus de deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

sinteza.org

Lasă un răspuns

  1. Didi

    Lasa, ma, ca ala nu arunca merele pentru ca nu a primit subventii… Le arunca pentru ca tine la pret si nu i le cumpara nimeni la donduseni.