O bloggeriță din Republica Moldova a fost AMENINȚATĂ și OFENSATĂ de un taximetrist

befunky collage 10 ACTUAL

Renumita bloggeriță Eugenia Gîștemulte, cu pseudonimul yes_green, a postat pe contul său de TikTok mai multe mesaje în care aceasta este amenințată de către un taximetrist din Chișinău. Totul a început de la faptul că bloggerița și-ar fi comandat o mașină de taxi, iar peste două minute aceasta și-ar fi anulat comanda pentru că nu ar mai fi avut nevoie. Pe pagina sa de Instagram, tânăra a povestit și cum a început totul.

”Nici ciobanii de pe deal nu vorbesc așa cu oile, cum vorbesc taximetriștii cu clienții lor. Eu nu vorbesc despre toți taximetriștii, ci doar despre unul, care m-a făcut cu ou și cu oțet, cu cuvintele cele mai murdare de pe fața pământului, din motiv că am anulat taxiul peste două minute”, susține bloggerița.

Aceasta mai susține că taximetristul ar fi făcut un filmuleț în care îi spune ei că PRul negru tot este PR

”Tu la final ajungi să spui că ”Черный пиар тоже пиар? Ție îți pare că cineva o să meargă cu taxiul în care șoferul vorbește atât de urât, de murdar și de vulgar? Și încă după asta îți scriu șoferii hai să facem cunoștință și îți fac probleme în familie la femei? Sau tu după fiecare comandă anulată faci așa video și postezi pe grupuri sau cumva ți-a tremurat fundul că o să afle oamenii cât de mizer ești și cât de prostește vorbești. Eu o să postez toate mesajele tale vocale, să vadă lumea cum comunică un taximetrist, o persoană responsabilă de a duce niște pasageri. Asta este jobul tău. La fiecare se întâmplă să se anuleze. Eu nu am anulat peste o oră, peste 10 minute, peste 5, dar peste 2 minute pentru că deja nu mai aveam nevoie”, comentează Eugenia.

Ulterior, tânăra a postat pe pagina sa câteva fragmente din discursul șoferului, care păreau a fi mai mult niște mesaje de amenințare, în care a asigurat-o că el va depune o plângere la poliție pe numele ei pentru contentul făcut de ea.

”Am numele tău, am adresa ta, am numărul tău de telefon. Mă duc și scriu plângere, iaca oaia asta cum se comportă ca o oaie con****aia. Și o să fii trasă la răspundere. Cel puțin pe drumuri o să ai de umblat să scrii explicații. Poate și amendă o să-ți pună. Depinde de ce o să postezi tu acolo”, spune șoferul.

La fel, acesta a numit-o cu cuvinte urât și în alt video.

Bloggerșă pe Tik Tok, mare vedetă. Cândva o fost o grăsălană, dar acum a slăbit, și-a făcut buze, și-a făcut sprâncene și se crede mare bloggerșă”, a adăugat taximetristul.

Acesta se plânge într-un grup pe Facebook că bloggerița a început să îl amenințe și să îi scrie în privat.

sinteza.org

Lasă un răspuns