VIDEO// Vasile Costiuc: S-a găsit un oricare c*cat – Tofilat, să dea cu pumnul într-un erou național

vasile costiuc s a gasit un oricare cacat tofilat sa dea cu pumnul intr un erou national POLITIC

Liderul Partidului ”Democrația Acasă”, Vasile Costiuc a venit cu critici dure în adresa vicepreşedintelui Partidului Schimbării și ex-consilierului Președintelui, Sergiu Tofilat, pentru faptul că acesta l-a lovit ieri cu pumnul în faţă, în emisie directă în timpul unei emisiuni, pe ex-Ministrul de Interne, Ghenadie Cosovan.

Printr-o intervenție live pe o rețea de socializare, Costiuc a ținut să menționeze că politica nu se face cu pumnii, iar violența la care a recurs Tofilat e o acțiune mizerabilă.

„Am văzut cu toții în direct la Jurnal TV cum acționează mizerabilii. Eu am văzut un oricare, membru al partidului lui Gligor, Sergiu Tofilat, care și-a permis să întindă mâinele la un erou național care a luptat în Transnistria. Omul ăsta a luptat pentru suveranitate și independență(…)S-o găsit unul ”очкарик”, unul crescut de pe băncile ONG-urilor plătit cu bani de-a lui Soros să pălească cu pumnul într-un erou național(…) un oricare c*cat – Tofilat, și-a permis să dea cu pumnul într-un erou național, să-l dea jos, să-l facă lepădătură”, a menționat Vasile Costiuc.

Totodată, Costiuc s-a arătat frapat de faptul că nu a fost prezent în studioul emisiunii în care s-a produs conflictul, criticând în același timp inacțiunile analistului politic, Corneliu Ciurea și fruntașului AUR Moldova, Dorin Chirtoacă.

„Bă animală de Tofilat și Gligor, voi sunteți lepădături. Nu vă puteți permite, voi c*cați cu ochelari care vă considerați inteligenți să loviți cu pumnii în studio în eroii care au luptat la Nistru(…) Îmi pare rău că în studio era Ciurea și cu Chirtoacă, alți doi inteligenți care n-au putut să ia apărarea”, a adăugat liderul PDA.

La final, Costiuc a ținut să menționeze că conflictul produs între Tofilat și Cosovan la Jurnal TV, ar trebui într-un mod urgent să intre în vizorul PAS și Maiei Sandu.

„Tofilat ăsta a fost consilierul personal a Maiei Sandu. Eu nu vreau să deschid parantezele despre negocierile de la Kiev, despre stocările de gaz. Eu nu vreau să deschid toate parantezele, dar eu îmi permit gândul că Maia Sandu, după câteva luni de zile, când se vor termina structurile și aranjamentul politic, va interveni și dosarul pe care cred eu că astăzi va porni poliția și Procuratura Generală, va avea finalitate”, a mai spus Președintele PDA.

Amintim că fostul consilier al preşedintelui Maia Sandu, Sergiu Tofilat, actual vicepreşedinte al Partidului Schimbării, a sărit la bătaie, în emisie directă, la ex-viceministrul de Interne Ghenadie Cosovan.

Incidentul s-a întâmplat în seara zilei de marţi, 20 iulie, în timpul emisiunii „Ora expertizei”, de la JurnalTV.

La un moment dat, în timp ce cei doi polemizau, Sergiu Tofilat l-a numit „lepădătură” pe Ghenadie Cosovan. În replică, ex-viceministrul de Interne a luat de pe masă paharul cu apă şi l-a stropit pe Tofilat peste faţă. Tofilat nu şi-a putut stăpâni nervii şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe Cosovan, după care l-a apucat de gât şi l-a trântit la pâmânt.  

În studio a fost chemată o echipă de medici, care i-a oferit asistenţă medicală lui Ghenadie Cosovan.

sinteza.org

Lasă un răspuns