Sergiu Tofilat după ce l-a luat la bătaie pe veteranul Ghenadie Cosovan: Violența este inadmisibilă

POLITIC

Membrul Partidului Schimbării, Sergiu Tofilat, regretă acțiunele sale din cadrul unei emisiuni televizate în care la lovit pe fostul viceministru MAI, Ghenadie Cosovan, și susține că ,,violența este inadmisibilă”.

„Îmi pare rău pentru incidentul din platoul Jurnal TV. A fost o situație în care n-am știut să-mi controlez emoțiile și regret cele întâmplate.Violența este inadmisibilă, disputele nu se rezolvă cu astfel de instrumente, care nu ar fi natura sau cauza acestora. Regret acest incident. Violența este inadmisibilă, disputele nu se rezolvă cu astfel de instrumente, care nu ar fi natura sau cauza acestora. Regret acest incident.”, scrie Tofilat pe pagina sa de Facebook.

Amintim că ieri-seara, în platoul postului Jurnal TV, Sergiu Tofilat, l-a doborât la pământ pe fostul vice-ministru de Interne, Ghenadie Cosovan, după ce între cei doi s-a iscat o ceartă.

Conflictul a a izbucnit după ce Sergiu Tofilat l-a numit pe Ghenadie Cosovan „lepădătură”, iar în semn de nemulțumire, ultimul l-a stropit pe Tofilat cu apă.

sinteza.org

Lasă un răspuns