Zinaida Greceanîi a transmis mesaje de felicitare Președinților Senatului și al Camerei Reprezentanților din Congresul SUA

zinaida greceanii sala parlament 1920x1020 c default POLITIC

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare Președintelui Senatului din Congresul Statelor Unite ale Americii, Vicepreședinte al SUA, Kamala D. Harris.

În mesajul adresat se menționează:

„Excelență,

În numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, Vă adresez cele mai sincere și cordiale felicitări cu ocazia Zilei Independenței a Statelor Unite ale Americii, urându-Vă pace, bunăstare și prosperitate.

Constat cu plăcere că Republica Moldova și Statele Unite ale Americii au dezvoltat de-a lungul anilor un parteneriat bazat pe încredere și înțelegere reciprocă. De asemenea, țin să reiterez recunoștința pentru asistența și suportul acordat Republicii Moldova în diverse domenii de activitate. Sunt ferm convinsă că relațiile noastre bilaterale vor continua să prezinte noi perspective pentru intensificarea cooperării dintre statele noastre.

Adresându-Vă Dumneavoastră și întregii națiuni americane cordiale felicitări cu Sărbătoarea Națională, rog să acceptați, Excelență, asigurarea înaltei mele considerații”.

În mesajul adresat Președintelui Camerei Reprezentanților din Congresul Statelor Unite ale Americii, Nancy Pelosi se menționează:

„Excelență,

Îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez, în numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal sincere felicitări, urări de pace și prosperitate cu ocazia Zilei Independenței a Statelor Unite ale Americii.

Cu această ocazie, îmi exprim dorința de a continua și a aprofunda relațiile de prietenie și cooperare existente între statele noastre, inclusiv la nivel parlamentar. Apreciez înalt sprijinul acordat Republicii Moldova de către țara Dumneavoastră. Sunt ferm convinsă că parteneriatul constructiv și strategic, stabilit între țările noastre, va cunoaște în viitor noi perspective de dezvoltare.

Adresându-Vă cordiale felicitări cu Ziua Națională, rog să acceptați, Excelență, asigurarea înaltei mele considerații”.

De asemenea, speakerul Zinaida Greceanîi a transmis un mesaj de felicitare și Președintelui Pro Tempore al Senatului din Congresul Statelor Unite ale Americii, Patrick J. Leahy.

sinteza.org

Lasă un răspuns