VIDEO// Pavel Filip NU RECUNOAȘTE plecarea membrilor PDM: Doi din ei au fost excluși acum un an din partid

pavel filip rugat sa p filip result 1024x645 1 POLITIC

În plină campanie electorală, câțiva membri ai Partidului Democrat, au decis să părăsească formațiunea PDM, argumentând faptul că s-au dezamăgit de noua conducere a formațiunii, în speță, în persoana lui Pavel Filip.

Membrii de partid în Raionul Râșcani susțin că Partidul Democrat a pierdut mai mulți oameni odată cu preluarea conducerii formațiunii de către Pavel Filip. 

În replică, liderul democraților, Pavel Filip a menționat că cei 5 primari sunt, de fapt, 4 și că actuala campanie electorală este una cu mizerii și falsuri.

Printr-o intervenție live pe pagina sa de Facebook, Președintele PDM a ținut să vină cu mai multe explicații referitor la membrii plecați din formațiune.

Astfel, Filip menționează că Antonina Șarban, primarul de Șumna, nu ar fi semnat declarația menționată iar semnătura ei ar fi fost falsificată de ex-deputatul PDM, Eugeniu Nichiforciuc.

La fel, liderul PDM mai subliniază că Vitalie Țîței, primar de Pocimbăuți, va rămâne în echipa PDM, Ion Vacariuc, primar de Aluniș, a semnat declarația sub pretextul unei amenințări venite din partea lui Nichiforciuc iar Victor Garbuz și consilierul Nicolae Romanciuc ar fi fost dați afară din partid încă acum un an.

„Nu avem nevoie de profitori. Iată așa metode, stimați prieteni, în campanie electorală(…) Echipa PDM Râșcani e una foarte puternică”, a mai menționat Pavel Filip.

Vezi și: DOC// În plină campanie electorală câțiva membri PDM au decis să părăsească formațiunea: Pavel Filip a distrus partidul

sinteza.org

Lasă un răspuns