Gheorghe Cavcaliuc vine cu noi dezvăluiri: Un deputat PAS implicat în contrabandă cu țigări

cavcaliuc pace 2 scaled 1 POLITIC

Recent am primit o informație de la un om al legii, pe care am decis să o fac publică. Este vorba despre contrabandă cu țigări în proporții deosebit de mari, protejată de ”oameni nebuni”, care ACUM încă se mai află în Parlament. Anunțul a fost făcut de către Gheorghe Cavcaliuc pe pagina sa de Facebook.

”În terminalul vamal Tehnopolis din Iași este sub sechestru un camion, oprit la începutul lunii iunie de forțele de ordine din România, în județul Buzău. Camionul, condus de un cetățean a Republicii Moldova, care acum este reținut și cercetat penal de autoritățile române, transporta, conform actelor, cereale și furaje. În realitate, marfa principală este un lot enorm de țigări în valoare de milioane, nu de lei. Persoana care m-a informat afirmă că doar în acest an, camionul respectiv a făcut 11 curse, cu aceeași marfă declarată și a trecut prin Vama Sculeni, iar în tură de fiecare dată erau aceeași oameni”, susține liderul partidului PACE.

Totodată, Cavcaliuc susține că din informațiile livrate, planează suspiciunea că în spatele acestei afaceri stă un individ care se află în Parlament și care din nou se vrea în funcția de deputat.

”Din informațiile livrate mie, planează suspiciunea și bănuiala rezonabilă că în spatele acestei afaceri cu fum stă un individ care ACUM se mai află în Parlament și se vrea iar să devină deputat, un fost candidat pentru funcția de deputat și un complice al acestuia din Guvern”, se mai arată în postare.

Gheorghe Cavcaliuc a îndemnat instituțiile mass-media să solicite detalii de la instituțiile din România, dar și să adreseze întrebări autorităților din Republica Moldova care ascund acest caz. Acesta a asigurat reprezentanții presei că vor ieși la iveală multe lucruri interesante. La rândul său, liderul PACE se arată dispus să ofere organelor de drept toate detaliile pe care le deține.

sinteza.org

Lasă un răspuns