FOTO// Panouri electorale cu caricatura lui Usatîi au apărut prin oraș: A distrus un oraș și vrea să distrugă țara

POLITIC

Liderul blocului electoral „Renato Usatii” a fost luat în râs pe panourile publicitare: „A distrus un oraș. Acum vrea să distrugă o țară întreagă.” Mai multe panouri cu acest text au apărut pe o stradă din centrul Chișinăului.

Mai mult străzile din municipiul Bălți, acolo unde Usatîi este primar, arată ca după război. Gropile imense, pline de apă și noroi, transformă drumurile în adevărate capcane pentru şoferi.

Oamenii se plâng că, de ani buni, circulă pe drumuri impracticabile, iar autoritățile nu mișcă niciun deget pentru a remedia problema.

Renato Usatîi nu doar odată a fost învinuit de faptul că la Bălți sunt drumuri stricate și străzi fără iluminat.

Cel mai mult în această situație sunt afectați șoferii, care sunt nevoiți să scoată bani grei din buzunare pentru repararea mașinilor, în timp ce majoritatea drumurilor din Bălți arată ca după bombardament.

Renato Usatîi a refuzat să comenteze apariția acestor panouri.

FOTO// Panouri electorale cu caricatura lui Usatîi au apărut prin oraș: A distrus un oraș și vrea să distrugă țara
FOTO // Usatîi protagonistul unor caricaturi afișate pe panourile din Chișinău: „A distrus un oraș. Acum vrea să distrugă o țară întreagă”

sinteza.org

Lasă un răspuns

  1. Hamurapi

    In electoral[la 2021 au intrat profesionistii in comunicare si dezinformare/informare. Cand vor venii si juristii profesionisti si curajosi ???

    Răspunde