VIDEO// Vasile Costiuc vorbește despre Olesea Stamate? „Mă deranjează ăștia de pe dreapta cu Porsche Macan”

vasile costiuc vorbeste despre olesea stamate ma deranjeaza astia de pe dreapta cu porsche macan POLITIC

Liderul Partidului Politic ”Democrația Acasă”, Vasile Costiuc a dezvăluit în cadrul unei emisiuni politice de la postul de televiziune N4 că actualii politicieni, nu cunosc problemele reale cu care se confruntă cetățenii Republicii Moldova, iar o parte din ei se plimbă cu automobile care valorează milioane de lei, sfidând prin acest gest oamenii de rând.

„Eu nu visez să dorm în Parlament, nu mă interesează. Noi acolo trebuie să prezentăm un proiect și un grup de băieți care să lucreze și să voteze de să sară sandalele, dar eu am să merg să vorbesc cu oamenii, pentru că ruptura asta dintre oameni și politicieni îi catastrofală. Dacă tu nu știi să asculți oamenii, problemele lor și să vezi ce se întâmplă(…) Parlamentul trebuie să fie voința și expresia voinței populare(…) O venit unul din deputații ăștia care de la Șor și spunea că lui nu-i ajunge bani de benzină. El o venit cu o mașină care coastă vreo 3 milioane”, a declarat Vasile Costiuc.

La fel, liderul unionist a ținut să precizeze că se arată deranjat și de anumiți politicieni de pe segmentul de dreapta care-și permit să vină la Parlament, aflându-se la volanul unui Porsche Macan și care declară fals că stau cu gândul la problemele cetățenilor.

„Pe mine mă deranjează și ăștia din dreapta care-s prezintă că-s de dreapta și vin cu Porsche Macan la Parlament, de 3 milioane, sau la Ministerul Justiției. Tu dacă ți-ai asumat să fii om de stat – Ministru, deputat, ap tu trebuie să-ți asumi și partea morală. Tu te duci, nu să sfidezi oamenii cei sărăciți, chinuiți care au venit în galoși, în șlapi, cu picioarele goale au venit și tu te duci și te dai jos din Porsche Macan și le spui ”dragi cetățeni, eu așa de tare vă iubesc, dar eu mă gândesc la voi”. Auzi ăi, suite te rog în Porsche și du-te dracului de unde ai venit că tu nu te gândești la mine că la tine viața îi altfel. Tu nu te gândești la pampers-uri, tu nu te gândești că nu ai cu ce da creditul”, a mai declarat Costiuc.

Sinteza.ORG precizează că politicianul pomenit de Vasile Costiuc, ce reprezintă dreapta, ar fi fost ex-Ministrul Justiției și care deține în proprietate au automobil de marca Porsche Macan, actualmente candidatul PAS pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie – Olesea Stamate.

Amintim că, în anul 2019, Stamate a dezvăluit oficial că este proprietara unui autoturism de marca Porsche Macan, cumpărat tot în 2019 cu 1.009.500 de lei, adică cu peste 51.000 de euro (raportat la cursul valutar de atunci).

sinteza.org

Lasă un răspuns