Schimbarea pe care o așteaptă utilizatorii Android: Ce a anunțat Microsoft

advantages of android app developers SCI-TECH

Microsoft a anunțat, în sfârșit, schimbarea pe care o așteptau majoritatea utilizatorilor Android.

Microsoft a anunțat, în sfârșit, o nouă funcție valabilă și pentru utilizatorii Android care folosesc serviciile Office. Compania a adăugat funcția de dark mode și pe aplicația Office destinată celor care nu-s pe iOS.

Aplicația celor de la Microsoft e disponibilă pentru iOS și Android de mai bine de un an, dar doar versiunea celor de la Apple beneficiase de dark mode. Microsoft a decis să schimbe asta abia acum.

Microsoft adaugă dark mode și pe aplicația Office de pe Android

”E o funcție care a fost cerută insistent de către mulți dintre clienții noștri. Mulți consideră că funcția Dark Mode oferă o altfel de experiență, mai confortabilă pentru citit și pentru munca pe diverse dispozitive mobile”, recunoaște Sourab Nagpal, product manager la Microsoft.

Dacă, spre exemplu, tema dark mode e setată automat pe dispozitivul Android pe care-l folosești, atunci și aplicația Office va trece pe acest modul. Dacă nu, poți face propriile setări, după cum dorești. Deocamdată, funcție e introdusă treptat în Microsoft Office.

Cu alte cuvinte, nu va apărea din prima pentru toți utilizatorii. Dacă încă nu o vezi, nu trebuie să te sperii, va fi disponibilă pentru toți utilizatorii în săptămânile următoare.

microsoft office android dark mode

Microsoft Office pentru dispozitivele Android combină bine-cunoscutele Word, Excel și PowerPoint într-un singur loc. Ai la dispoziție, de asemenea, funcții rapide precum scandarea documentelot de tip PDF sau capturi pentru diverse texte și alte formate digitale. Aplicația Microsoft Office pentru Android e disponibilă în Google Play Store.

O ai, de acum, și-n varianta dark mode, dacă preferi această funcție și te-ai obișnuit deja cu ea.

Pe de altă parte, Microsoft anunța recent schimbări și pentru cei care sunt pe Windows 10. Anunța că va elimina Adobe Flash Player din sistemul de operare Windows 10, prin urmare, niciun utilizator Windows 10 nu îl va mai putea folosi.

sinteza.org

Lasă un răspuns