Ștefan Gligor atacă partidul AUR: „Pentru mine este un proiect neofascist”

Stefan Gligor, Vlad Biletchi, PAS, Partidul Schimbarii, AUR, Alianta pentru Unirea Romanilor, alegeri 2021, alegeri anticipate 11 iulie, Gligor ataca AUR POLITIC

În timp ce declară că-și dorește o alianță cu PAS și partidul lui Renato Usatîi, liderul Partidului Schimbării, Ștefan Gligor, atacă proiectul unionist Alianța pentru Unirea Românilor.

Astfel, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4, Gligor a declarat că AUR este un proiect neofascist și că formațiunea AUR din Moldova nu are nimic în comun cu formațiunea AUR din România.

„Ceea ce fac în România, pentru mine este un proiect, dacă vreți, neofascist. Un proiect care speculează frica, incertitudinea, teoria conspirației. Pentru mine asta este absolut josnic, este inacceptabil. AUR-ul din România este cu totul altceva decât AUR-ul din Republica Moldova. Sunt două entități juridice absolut separate, unicul lucru comun este denumirea și non valorile pe care le speculează, în opinia mea astea sunt non valori. AUR-ul din Republica Moldova este condus de un oarecare Bilețchi. El este o persoană care, pe parcursul anilor, s-a dat unionist și pe data de 6 iunie 2019, împreună cu Vasile Costiuc și domnul Cosovan, dacă vă aduceți aminte de așa unionist-monarhist, protestau în fața sediului PAS ca nu cumva Blocul ACUM să facă coaliție cu socialiștii, să-l fugărească pe Vladimir Plahotniuc.”, a declarat Gligor în cadrul unei emisiuni de la N4.

Sinteza.ORG amintește că în cadrul aceleiași emisiune, Ștefan Gligor și-a exprimat dorința ca după anticipate să facă alianță cu partidul Maiei Sandu, dar și cu partidul pro-rusului Renato Usatîi.

sinteza.org

Lasă un răspuns