Lider de partid: Cei de la PAS fumează azi contrabanda Natei Albot din 2016

Maia Sandu, Sergiu Mocanu, Nata Albot, Nata Albot droguri, Nata Albot marihuana, marijuana, PAS, alegeri 2021, anticipate 11 iulie OPINII

Se pare că cei de la PAS fumează azi contrabanda Natei Albot din 2016!

Am ascultat ieri la tv8-rile realității noastre mediatice mai mulți soliști ai „Ansamblului de muze Maia Sandu” despre cum oamenii lui Plahotniuc au întreprins un atac mârșav asupra Zânei lavandei și bostanilor civici din Republica Moldova, Nata Albot. Bocetele concludente ale acestora au fost despre cum fumatul unor ierburi atribuite grupului de droguri Marijuana face parte din cultura multor popoare, despre cum Barac Obama fuma iarbă în tinerețile sale „ … și nu o mai fost atâta scandal” ca acum când s-a aflat de la Mizerabilul Cavcaliuc că sărmana numărul 8 a fost prinsă cu „niște petale de trandafir” unii nesimțiți încearcă să scoată foloase politice.

Până aici toate bune și oarecum relative, dar … niște întrebări totuși se impun cu prisosință:

1. A fost întocmit un dosar contravențional pe acest caz?
2. Care a fost mărimea amenzii plătite de contravenientă?
3. Cum a fost posibil să scape atenției lui Plahotniuc un asemenea eveniment de vreme ce Nata Albot, la acel moment „adoptase votul diasporei” la prezidențiale în favoarea Maiei Sandu?
4. Dacă Nata Albot nu a fost colaboraționista numărul unu cu gașca Babuc, Cavcaliuc și a celui mai mare mai mare „UC” la acea vreme, de ce au trădat-o abia acum când a ajuns numărul opt în gașca lui Alaiba?

Autor: Sergiu Mocanu, liderul Partidului Mișcarea Populară Antimafie

sinteza.org

Lasă un răspuns