VIDEO// Declarație scandaloasă a unui politician: Renato Usatîi are un profil de INTERLOP

renato usatii are un profil de interlop POLITIC

Liderul Mișcării Populare ANTIMAFIE, Sergiu Mocanu, consideră că primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi ar avea un profil de interlop. Declarațiile au fost făcute de Mocanu în cadrul emisiunii ”Puterea a Patra”, la postul de televiziune N4.

Întrebat de moderatorul emisiunii, Gheorghe Gonța dacă accederea lui Renato Usatîi în viitorul Parlament ar fi o problemă pentru țară, liderul ANTIMAFIE a răspuns că indiferent de ce a făcut sau ce nu a făcut Usatîi la viața lui, acest personaj public are imagine de interlop

„Vorba este că, indiferent ce a făcut sau ce nu a făcut Usatîi la viața lui, acest personaj public are imagine de interlop(…) omul are profil de interlop. Ori în lumea civilizată, contează foarte mult profilul omului care-ți vorbește, adică eu am cunoscut situații în occident unde de la termenii pe care-i pronunți, omul își face o impresie cam de unde ești tu, cam din ce parte a politicii ești tu. Noi avem o problemă în societatea asta – lipsa școlii pe parcursul a douăzeci de ani, a dat fenomenele astea. Ele nu sunt fenomene străine, ele sunt fenomene și dacă ne uităm în urmă, găsim logică, cum a apărut Usatîi. Usatîi este reprezentativ pentru o parte din moldoveni, dar asta nu înseamnă că țara asta va avea vreo șansă cu ei (n.r. Maia Sandu, Renato Usatîi). Dar vă spun încă odată, Usatîi are un profil de interlop”, a declarat Sergiu Mocanu.

Politicianul a mai adăugat că în trecut, a fost sunat și înjurat de către Renato Usatîi, liderul de Bălții dorind astfel să ceară socoteală pentru declarațiile făcute anterior de Mocanu.

„M-a sunat odată sau de două ori. M-a sunat odată ca să-mi ceară socoteală pentru ceva de genul ăsta care am spus eu. Dar vreau să vă spun că cu tot limbajul lui de interlop, a fost extrem de elegant, pentru că în momentul în care el a cerut socoteală, de ce am vorbit despre el așa, după care a zis că ”Hai lasă că eu știu că matale nu ești rău. Eu mă duc la Moscova și când am să revin, trebuie să ne întâlnim noi și să vorbim”, și eu îi spun, dar cred că avea și spectatori acolo, nu știu unde era, îi zic bine că poate dacă te duci, poate te mai gândești, poate nu mai revii și el m-a înjurat de mamă dar într-un mod foarte elegant, a zis a mamei dumneavoastre, nu a mătii cum s-ar spune…”, a mai declarat liderul Mișcării Populare ANTIMAFIE.

Sinteza.ORG amintește că în cadrul aceleiași emisiuni, Sergiu Mocanu a declarat că după alegerile anticipate din acest an, Președintele Maia Sandu fie îl va înainta pe Renato Usatîi la funcția de Premier, fie va genera noi alegeri anticipate.

Conform liderului politic, acum Partidul Nostru și PAS joacă spectacol că nu sunt împreună, între aceste partide existând o înțelegere.

sinteza.org

Lasă un răspuns