O adolescentă a căzut victima a doi agresori sexuali, care au mințit-o că îi pot oferi o doză de vaccin

photo 2021 04 30 10 33 51 ACTUAL

O adolescentă a fost legată de mâini și de picioare, apoi a fost violată de doi bărbați care au ademenit-o cu promisiunea că îi vor da o doză de vaccin anti-COVID. Tragedia s-a petrecut în orașul indian Patna.

Cei doi bărbați și-au observat victima într-un centru medical din orașul Patna, devastat de coronavirus. Agresorii au convins-o pe tânără că îi pot oferi o doză de vaccin anti-COVID și au dus-o într-o clădire părăsită, unde au legat-o de mâini și de picioare, apoi au violat-o, scrie Daily Mail.

„Victima a reușit să se elibereze, iar acasă le-a spus părinților tragedia prin care a trecut. Familia sa a alertat imediat poliția. Având în vedere că îi cunoștea pe agreori, i-am arestat a doua zi dimineața, în locuința lor”, a declarat un reprezentant al poliției locale.

Orașul Patna, cu 2 milioane de locuitori, raportează peste 2.200 de cazuri zilnice de COVID, față de 800, în luna august.

Situaţia în India, unde pandemia a atins o gravitate fără precedent, este „mai mult decât sfîşietoare”, a declarat luni directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS). Ţara doboară record după record de infectări şi morţi după ce a fost lovită de un val agresiv de COVID-19 cu o nouă tulpină.

Cu spitalele în colaps şi o lipsă dramatică de oxigen şi de medicamente, ţara depinde acum de ajutorul venit din exterior. Uniunea Europeană, Statele Unite şi Marea Britanie au trimis echipamente, vaccinuri şi oxigen.

sinteza.org

Lasă un răspuns