Năstase: Nu va exista un Guvern democratic fără Platforma DA. Suntem cei mai buni

POLITIC

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, este convins că partidul pe care îl conduce se va regăsi în viitorul Parlament și că fără participarea acestuia la guvernare nu poate exista un Executiv democratic în Republica Moldova.

În cadrul unei conferințe de presă de joi, Andrei Năstase a declarat că partidul pe care îl conduce este „pregătit pentru alegerile anticipate” șu s-a arătat convins că se va regăsi în viitorul Parlament. El a mai spus că Platforma DA este gata să-și unească forțele cu „toate partiele pro-europene sau pro-românești din această țară” în vederea anticipatelor.

„Cert este că nu va exista un Guvern democratic în Republica Moldova, dacă Platforma DA nu va face parte din el. Vom munci să facem parte din Parlament cu un număr mai mare decât deputați decât cel pe care îl avem astăzi. Și cred că la capitolul calității acestor deputați nu există nicio îndoială – suntem cei mai buni”, a declarat Andrei Năstase.

El a criticat însă contextul în care Republica Moldova intră în parlamentare anticipate, în condițiile unui „haos generalizat”.

sinteza.org

Lasă un răspuns