Horoscop joi, 29 aprilie. Zodia care are parte numai de suprize frumoase

horoscop 1 1 LIFESTYLE

Horoscop joi, 29 aprilie. Evenimentele noi îi fac pe nativii din Balanță să dea uitării evenimentele din trecut din cadrul familiei. Astfel, aceștia pot avea parte de surprize frumoase sau chiar idei noi. Culorile norocoase ale zilei sunt roșu și galben, iar numerele care aduc noroc sunt 3, 13, 39, 4 și 48.

Berbec

Casă străinătății sau a conexiunii cu oamenii de la distanță este pusă în evidență, iar asta pe de-o parte vă bucură, iar pe de altă va dă lucruri de făcut și de rezolvat.

Taur

Pe de-o parte acasă lucrurile sunt destul de încărcate energetic, așa încât resimțiți tot, iar pe de altă parte încercați să luați părțile pozitive și să vă bucurați de momente frumoase. Pentru o viață sănătoasă, evitați stresul și faceți pace cu trecutul.

Gemeni

Nodul nord vă face să va doriți să realizați multe într-un timp rapid, iar pe de altă parte Saturn va pune piedici sau va întârzie rezultatele așteptate. Luați totul cu calm și analizați fiecare decizie pe care o luați în perspectiva viitorului.

Rac

Casa liniștii voastre, a familiei și cea care vă susține în tot ceea ce faceți este într-un punct bun în acest moment și va simțiți încrezători în tot ceea ce întreprindeți sau în planurile la care lucrați ușor și bine.

Leu

Soarele vă luminează calea și chiar va poate aduce un contact cu străinătatea sau o deplasare la distanță. Totuși pe de altă parte sunteți destul de rezervați în a va asumă riscuri. Orice planuri va faceți astăzi, ego-ul vostru va trebui să fie mulțumit și să strălucească.

Fecioară

Luna în prima voastră casă aduce prin evenimentele care se întâmplă astăzi emoții, empatie și vă sensibilizează mai mult decât credeati, iar pe de altă parte va motivează să priviți și spre un  viitor diferit.

Balanță

Casa familiei este una încărcată în acest moment și parcă toate evenimentele care s-au tot întâmplat în ultima perioada sunt umbrite de altele noi. E bine să ai parte din când în când de surprize frumoase sau de idei noi.

Scorpion

Planurile împreună cu persoană iubită sau cu cei dragi sunt de bun augur, mai ales dacă ai de gând să lași lucrurile să se așeze și singure de la sine. Comunică, pune sentimente frumoase în tot ce faci și va fi bine.

Săgetator

Conexiunea cu oamenii de la distanță îți aduce un plus de încredere în tine și te susține în ceea ce întreprinzi. Nu ascultă părerile care te indispun sau care te fac să te încarci negativ.

Capricorn

Unele lucruri care au stat ascunse până acum sau pe care nu le-ați resimțit din plin, acum revin cumva și vă fac să realizați ceva important. Poate începeți să apreciați mai mult oamenii din viață voastră.

Vărsător

Casa carierei vă ocupă o parte din timpul de astăzi, deși sincer nu v-ați fi dorit să faceți asta. Trebuie să va împărțiți cumva între familie și treburile restante, pentru a păstra echilibrul.

Pești

Partenerul de viață este cel pe care vă bazați și alături de care puteți să faceți planuri legate de prezent, dar și de viitor. Deși poate nu sunteți exact în locul în care v-ați fi dorit să fiți în prezent, există un timp pentru tot.

sinteza.org

Lasă un răspuns