Un adolescent de 14 ani, AGRESAT cu bestialitate în parcarea unui supermarket

politia nu treceti 1 1280x720 1 1 ACTUAL

Un adolescent de 14 ani a fost bătut cu bestialitate în parcarea unui supermarket din capitală. Mama tânărului afirmă că acesta a fost tăbărât, trântit la pământ și lovit cu picioarele în cap.

Minorul a intrat în magazinul amplasat în sectorul Botanica după cumpărături. El afirmă că agresorii erau în stare de ebrietate.

„În această după-amiază, patru indivizi necunoscuți mi-au bătut băiatul cu picioarele în cap, în spate, l- au trântit la pământ și au tăbărât asupra lui cu sălbăticie. Băiatul meu susține că indivizii agresivi erau în stare de ebrietate. Eu cred că erau drogați. Copilul meu este acasă, după investigații medicale vom vedea cât de tare a fost traumatizat. Am chemat echipajul 112. Aștept de o oră”, scria duminică mama adolescentului.

Potrivit Poliției, apelul la 112 a fost efectuat la ora 16:55. În scurt timp la fața locului a fost orientat un echipaj Brigăzii de Patrulare și Reacționare Operativă, care nu a depistat nici o persoană în spațiul din adiacentul magazinului.

Ulterior, victima împreuna cu mama s-au prezentat la inspectoratul de Poliție Botanica. Cazul a fost înregistrat și este examinat.

„Urmează să stabilim toate circumstanțele în care a avut loc incidentul, să fie efectuată o expertiză medicală pentru stabilirea gravității leziunilor cu care s-a ales victima. Urmează a fi identificate persoanele implicate pentru a fi atrase la răspundere conform legislației”, afirmă Poliția.

sinteza.org

Lasă un răspuns