Alexandru Arșinel, testat pozitiv cu COVID-19, după ce s-a vaccinat: Sunt în spital și eu, și soția

EXTERNE

Alexandru Arșinel a fost depistat pozitiv pentru coronavirus, la doar câteva luni după ce s-a vaccinat. Acum, renumitul actor se află internat în spital cu soția lui, Marinela Arșinel, care este de asemenea bolnavă.

Alexandru Arșinel și soția sa au fost diagnosticați cu COVID-19 și se află în spital. La 81 de ani, marele actor nu se simte bine și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Vestea a venit ca un șoc pentru Directorul Teatrului de revistă „Constantin Tănase’ din București.

”Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!’, a declarat Alexandru Arșinel pentru Fanatik.

În luna ianuarie, Alexandru Arșinel a primit prima doză de vaccin anti COVID-19, iar rapelul l-a făcut pe 10 februarie. De asemenea, soția marelui actor s-a vaccinat și ea atunci. Cei doi speră să fie o formă ușoară a bolii și să nu apară complicații. Momentan, Alexandru Arșinel și soția sa se află internați în spital, unde primesc îngrijiri medicale.

sinteza.org

Lasă un răspuns