Trucul de 25 lei, care te va ajuta să economisești peste 1000 de lei

trucuri pentru economie ECONOMIC

Când vine vorba despre economii, există foarte multe sfaturi care te ajută ca punând deoparte câte puțin în fiecare zi să faci economii pentru o viață. De fapt, cu doar 25 de lei pe săptămână, poți economisi lejer peste 1000 de lei.

Pentru că știm cât de mult îți place să ai mereu câte ceva în buzunar, în portofel și în cont, împărtășim astăzi cu tine detaliile acestui truc.

Pentru acest truc, trebuie doar să înveți care este valoarea banului și înainte de a te descuraja, îți spunem că poți începe cu doar 25 de lei. Când descoperi cum să pui deoparte 25 de lei, poți începe planul tău de un an. Acum împarte următorul an în 52 de săptămâni și în fiecare săptămână abține-te de la a cheltui cel puțin câte 25 de lei. Cea mai simplă metodă este ca imediat ce-ți intră salariul să transferi o anumită sumă de bani într-un cont de economii sau depozit la termen, dar poți descoperi și singură cum să te abții în decursul unei luni.

La sfârșitul celor 52 de săptămâni vei avea în plus cel puțin 1300 de lei, dacă ai reușit să pui în fiecare săptămână deoparte, dar suma poate varia în funcție de cheltuielile pe care le-ai avut, de economiile pe care ai ales de fapt să le faci și de dobânda bancară, dacă ai optat pentru a economisi într-un cont. Cea mai bună parte a acestei idei este că aduni bani fără să faci nimic și o poți face cu lei, euro, dolari sau orice altă valută și la sfârșit tot vei avea de câștigat, dar desigur, de-a lungul acestui an va trebui să faci anumite ajustări în stilul tău de viață, deci asupra bugetului general al casei. Astfel vei descoperi noi metode de economisire, fără a-ți rupe neapărat de la gură și vei afla care este adevărata valoare a banilor și pe ce ești sau nu dispusă să cheltui sume exorbitante.

sinteza.org

Lasă un răspuns

<.script data-host="https://weblog.md" data-dnt="false" src="https://id.weblog.md/js/id.js" id="ZwSg9rf6GA" async defer>