Horoscop miercuri, 14 aprilie. Zodia care primeşte veşti bune

horoscop LIFESTYLE

Horoscop miercuri, 14 aprilie. Nativii din Berbec se vor bucura de vești bune venind de la distanță. Totodată, aceștia se vor bucura și de sentimente frumoase. Culorile norocoase ale zilei sunt albastru-denim deschis și galben, iar numerele care aduc noroc sunt 3,14,25,37,45 și 49.

Berbec

Astăzi te poți baza mai mult pe intuiție și pe ce își dorește ego-ul tău să realizeze. Venus îți aduce lucruri bune sau vești de la distanță dacă le așteptai deja. Ceva te bucură și îți poate aduce sentimente frumoase.

Taur

Nodul nord te face să vrei să faci totul rapid și bine, chiar dacă încă nu știi care e destinația finală sau scopul tuturor acțiunilor tale. Ai încredere că nimic nu e întâmplător.

Gemeni

Astăzi poți fi ceva mai agitat sau mai pus pe fapte mari ce de obicei. Totul trebuie să fie corect și conform planurilor, dar ai grijă și la faptul că poate nu toată lumea poate ține pasul cu tine.

Rac

Casa carierei și a discuțiilor cu cei din jur este una evidențiată în această perioada, iar ideile bune vin atunci când gândești totul relaxat și neimplicat emoțional.

Leu

Anumite evenimente pe care le așteptați de mult timp să aibă loc sunt pe primul plan în acest moment. Casă străinătății este activată, iar acest lucru poate să va pună mai ușor în contact cu oamenii de la distanță dacă aveți nevoie.

Fecioară

Mai ai un pic de așteptat până când visele tale vor începe să prindă contur în realitate. Partea bună este că veștile pozitive vin și ele, iar asta te ajută să privești lucrurile din viitor cu optimism.

Balanță

Casa parteneriatului de viață și chiar a prietenilor cu care ai făcut că o alianța este pusă în evidență, iar aici planetele te susțin și te pun într-o lumina pozitivă. Cu cât ești mai departe de drama, cu atât ești mai liniștit.

Scorpion

Nodul sud aduce niște lucruri din trecut pe care acum trebuie să le rezolvi sau de care este necesar să te ocupi până nu scapă de sub control. Gândește-te bine la ce ai făcut bine și unde crezi că ai greșit, pentru a nu mai lasă istoria să se repete.

Săgetător

Ai o susținere puternică din punct de vedere astral, iar asta te ajută moral să vezi și lucrurile din viitor mai bine. Este un bun moment să treci peste ce a fost rău sau greu și să-ți oferi un nou început cu energie proaspătă.

Capricorn

Saturn în această perioadă te face să fii mai muncitor, consecvent și cere de la tine mult. Astăzi poți să te simți pe de-o parte epuizat, iar pe de altă gândul la o vacanță sau la o recompensă finală te motivează.

Vărsător

Marele benefic te ajută să vezi lucruri bune acolo unde sunt greu de găsit pentru că îți dăruiește din înțelepciunea Universului. Procesul de vindecare sau evoluție în care te găsești în acest moment este unul echilibrat, iar asta e bine.

Pești

Mercur te poate agita sau poate să-ți aducă în jurul tău mulți oameni cu foarte multe păreri. Încearcă să selectezi ceea ce îți convine sau nu și să acționezi bazându-te pe propria înțelepciune.

sinteza.org

Lasă un răspuns