Rețea de traficanți de droguri, demascată. Patru persoane cercetate penal

retea de traficanti de droguri demascata. patru persoane cercetate penal ACTUAL

Polițiștii, procurorii și ofițerii  Serviciului de informații și  securitate din Hîncești, au deconspirat  o rețea de punere în circulație a drogurilor  în proporții  mari. Patru persoane cu vârste cuprinse între 38 și 51de ani, sunt cercetate penal.  

În urma  perchezițiilor efectuate  la doi suspecți,  domiciliați  în  raionul  Cimișlia, polițiștii au depistat și ridicat  mai multe fiole utilizate și nefolosite de Tramadol, care constituie substanță  psihotropă și rețete de prescriere a medicamentelor  cu semne vădite de falsificare.

De asemenea,  au fost ridicate mai multe obiecte pe care erau depuneri  de substanță cu miros specific  caracteristic  marijuanei, seringi utilizate  și  pline  cu substanță  cu conținut necunoscut.

În context, doi suspecți sunt reținuți  pentru 72 ore, o persoană a fost plasată  în arest la domiciliu, iar alta  în arest preventiv în termen de 30 zile.

Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

În continuare se întreprind acțiuni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, inclusiv prin prisma implicării mai multor  medici,  care ar fi eliberat rețete pentru medicamente psihotrope.  

Rețea de traficanți de droguri, demascată. Patru persoane cercetate penal
Rețea de traficanți de droguri, demascată. Patru persoane cercetate penal
sinteza.org

Lasă un răspuns