Top 5 zodii de bărbați experți în sex

penularan hiv saat berhubungan sex LIFESTYLE

Influența semnului zodiacal se resimte în toate aspectele vieții noastre, începând de la personalitate și până la felul în care ne construim o cariera.

Prin urmare, nu e de mirare să constatam că și experiențele sau gusturile noastre sexuale sunt marcate de zodia în care ne naștem. Tocmai de aceea, astăzi ne vom opri asupra acelor 5 domni speciali din zodiac pentru care sexul nu are niciun secret și care stiu cum să duca o doamnă pe culmile plăcerii.

Bărbatul Berbec

Trebuie să deschidem lista cu acel bărbat din zodiac a cărui personalitate poate fi rezumată într-un singur cuvânt: pasiune. Bărbatul Berbec își trăiește viață din plin, fară să își facă prea multe griji pentru consecințe.

Dragostea este un subiect foarte sensibil pentru el și nu ai putea spune că este cel mai sincer sau cel mai stabil partener din lume. Fidelitatea pentru el nu este un aspect necesar de cele mai multe ori, însă acest lucru este valabil doar până în momentul în care se vă îndrăgosti cu adevărat.

În ceea ce privește sexul, nativul în Berbec este expertul absolut și tratează acest subiect așa cum tratează orice alt aspect al vieții, cu pasiune. Nu se dă în lături de la nimic și este dispus să încerce absolut orice măcar o dată.

Cunoaște foare bine toate punctele erogene și este plin de avant. De prea puține ori este într-o dispoziție romantica. În general, sexul cu un Berbec este o activitate intensa, încununată de senzații amețitoare. Totuși, să nu fie de mirare daca a doua zi se strecoară pe ușa în vârful picioarelor.

Bărbatul Taur

Daca un nativ în Berbec poate fi definit prin pasiune, atunci bărbatul născut în zodia Taur este definit de romantism. În același timp, este o persoana extrem de realista și știe ce își dorește de la viață.

Chiar daca are numeroase partenere, bărbatul în Taur crede și vă caută dragostea adevărată.Se îndrăgostește din când în când de cate un ideal feminin, însă cu adevărat vă iubi o singura data în viață.
Atunci când vine vorba de sex, bărbatul Taur este extrem de răbdător și foarte tandru, fară să fie plictisitor. Este atent la toate reacțiile partenerei sale și îi venerează trupul că pe un templu sacru.
Știe cum să stârnească nu doar senzații fizice incredibile, ci și cum să stabilească o conexiune spirituala, indiferent că e vorba de sex cu o partenera stabila sau o aventura de-o noapte.

Bărbatul Leu

Cea mai cunoscuta trăsătură a nativilor în Leu, indiferent de gen, este orgoliul. Prin urmare, totul devine la la bărbatul Leu o datorie de onoare sau un prilej de a se face remarcat. Este o foarte sociabila, aventuriera și până într-un anumit punct din viață, chiar libertina.

Nu își refuza nimic din ceea ce îi face placere și nu este întotdeauna fidel. De fapt, cel mai probabil, bărbatul în Leu își vă insele cele mai multe dintre partenere. Acest obicei al sau dispare atunci când își întâlnește sufletul pereche și nu vă mai acorda atenție în acest sens altei persoane.

Așa cum spuneam, pentru că fac din toate aspectele vieții o chestiune de onoare, nici macar sexul nu este o excepție de la aceasta regula. Prin urmare, una dintre imaginile care îi mulțumesc pe deplin orgoliul este cea a partenerei sale, întinsă pe perna lângă el, răvășită și perfect satisfăcută.

Nu se poate spune că bărbatul în Leu este un conservator însă în ceea ce privește sexul știe exact ce îi place și cum să îi aducă valuri de placere partenerei. Tocmai din aceasta cauza, nu este dispus să puna în practica tot soiul de tactici și jocuri erotice exotice.

Bărbatul Fecioara

Bărbatul născut în Fecioara este un teritoriu care trebuie explorat macar o data în viață. Are un exterior dur, detașat și rece însă firea să este sensibila.

Foarte echilibrat din punct de vedere emoțional, bărbatul Fecioara știe exact ce vrea de la viață și mai ales, de la o partenera de viață. Poate fi romantic și gentil, însă nu are o imaginație bogata și nu iese din tipare.

Ceea ce îl face atât de special pe bărbatul Fecioara în pat este timpul pe care îl dedica placerii parteneri sale și atenția pe care o acorda trupului acesteia, nu doar în timpul sexului, ci și înainte și după actul sexual.
În funcție de starea lui de spirit, acest nativ poate să fie cel mai tandru și romantic partener din lume, sau, din contra, poate să fie sălbatic și ușor brutal, doar atât cât să lase urme pe trupul parteneri și să o domine.

Bărbatul Scorpion

Una dintre armele preferate de seducție ale bărbatului născut în Scorpion este misterul , care plutește în aerul pe care îl respira. Chiar dacă poate părea detașat și reținut, are o privire pătrunzătoare în care i se citește pasiunea. E sociabil, în general, foarte inteligent și caută partenere pe măsură, chiar daca e vorba doar de aventurile de-o noapte.

Sexul cu un bărbat în Scorpion poate fi o experiență memorabila însă nu este recomandat pentru țoață lumea. Este genul de bărbat pentru care romantismul nu are prea mare valoare și care pune sexul în aceeași categorie cu un fel de mâncare apetisant sau cu o băutură fina. Le finalizează apoi uita de ele.

Atunci când se îndrăgostește, iar un bărbat Scorpion se îndrăgostește rar, își vă domina partenera însă vă țese intre ei o conexiune spirituala care funcționează aproape telepatic. Va învața trupul femeii iubite ca pe o harta și va ști cum să facă dintr-o noapte obișnuită una de neuitat.

sinteza.org

Lasă un răspuns