Singurul articol pe care trebuie să îl citești astăzi

OPINII

Știai că 40% din fericirea ta este determinată de stilul tău de viață și de mentalitatea ta? Doar 10% din aceasta este determinată de circumstanțele vieții tale. Cealaltă 50% este determinată de genele tale.

Așa… și? Știai că atunci când bei un pahar de apă călduță cu suc de la jumătate de lămâie înainte de culcare, nivelul alcalin din corpul tău scade și procesul de îmbătrânire din corpul tău este întârziat? Mai mult, digestia se îmbunătățește, pierzi în greutate, iar pielea ta arata mai bine.

Așa… și? Știai că din cele sutele, poate chiar miile de articole citite despre cum să faci o prima impresie, trebuie să reții doar atât: trebuie să fii receptivă, generoasă, prietenoasă, deschisă, optimistă. Acestea sunt singurele lucruri de care ai nevoie pentru a face o impresie bună.

Așa și…? Știai că singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să citești câteva cărți în care experții dezvăluie secretele a sute de oameni de succes pe care i-au studiat? Și, în timp ce citești, modelează-le în factorii tăi de succes și, în același timp, rămâi fidelă sinelui tău. Inspiră-te, nu copia.

Așa… și? Știai că schimbarea adevărată poate proveni doar din durere sau inspirație? Ori de câte ori suntem la pământ sau suntem euforici, ne schimbăm? Acestea sunt momentele în care ne depășim pe noi înșine – avem nevoie de ele, astfel nu vă exista niciodată schimbare.

Așa… și? Știai că poți aduce pacea în viața ta dacă meditezi, faci yoga, repeți afirmații zilnice, te rogi, faci sport, mănânci sănătos, consumi apă, elimini oamenii toxici, dormi cel puțin 8 ore pe noapte etc. Pacea poate fi dobândită doar dacă faci asta.

Așa… și? Știai că atunci când primești sfaturi de la o persoană pe care o admiri ar fi bine să pui în practică acel sfat?

Așa…și? Aș putea continua câteva ore cu aceste fapte, sfaturi, informații. Însă nu înseamnă nimic… în spatele acestor rânduri este o persoana care scrie unele lucruri, iar în spatele acestui ecran este o persoana care le citește.

Singurul care determină dacă există vreun adevăr în aceste rânduri ești tu însăți. Tu, citind astfel de materiale din când în când, prinzi sfaturi, lecții de viață, informații utile. Și vei putea să iți schimbi viața.

Din când în când citești ceva și iți spui „OMG”, „Nu pot să cred.”. Este ceva nou, proaspăt, interesant ce merită ascultat, pus în practică. Nu rămâne în zona de confort! Depășește-ți limitele! Mergi mai departe! Urmează-ți visurile! Luptă pentru ce iți dorești! Iubește cu toată inima! Renunță la măști și fii tu însăți. Dezgolește-ți sufletul! Alege fericirea!

AUTOR: Daniela Croitman

sinteza.org

Lasă un răspuns