Glume acide la Jara Music Awards. Olga Buzova a numit-o ,,крыса” pe Xenia Sobchak

EXTERNE

La Moscova a avut loc Gala Pemiilor ,,Jara Music Awards”, un eveniment care aduce pe covorul roșu cele mai răsunătoare nume din showbiz și muzică. Spectacolul strălucitor a fost prezentat de Ksenia Sobchak și Olga Buzova.

Iulia Baranovskaya, Iulia Savicheva, Filip Kirkorov, Denya Milokhin, Morgenshtern, Polina Gagarina, Victoria Daineko, Iulianna Karaulova, care va deveni în curând mamă, Lada Dance, Grigory Leps împreună cu soția sa și mulți alți artiști au făcut senzație.

Nu s a trecut însă fără glume acide între cele două prezentatoare. Olga a încercat să nu reacționeze, dar când Filip Kirkorov a ieșit pe scenă, punctul culminant s-a întâmplat.

Glume acide la Jara Music Awards. Olga Buzova a numit-o ,,крыса” pe Xenia Sobchak

„Cu cine îți place să te îmbrățișezi mai mult: cu Dava sau cu Filip?”, a întrebat-o Sobchak pe Buzova, care în mod clar nu se aștepta la o astfel de întrebare de la colega sa de platou.

Kirkorov, prins între două dive, a făcut ochii mari. Buzova, privind către spectatorii din sală i-a replicat lui Sobchak: «Ля ты крыса».

Potrivit presei ruse, Olga Buzova ar fi izbucnit în lacrimi în culise. Nu se știe dacă a fost din cauza Xeniei sau poate aceasta încă nu s-a împăcat cu despărțirea de fostul ei iubit, David Manukyan.

sinteza.org

Lasă un răspuns