Un bărbat infectat cu COVID-19 s-a aruncat în gol de la spitalul în care se trata

ptc4mczoptuzmczoyxnopwm5ntg2m2nhzgzjote5ogmzyti0mtiwoduwmzkzzjmw.thumb ACTUAL

Marți după amiază, un pacient aflat sub tratament pentru infecție cu virusul SARS-CoV-2 a sărit de la etajul 1 al clădirii fostului Spital Municipal Arad. 

Un pacient care se afla sub tratament pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 a sărit de la etajul 1 al clădirii fostului Spital Municipal din Arad.

“În jurul orei 16, un pacient cu antecedente psihiatrice cunoscute, aflat sub tratament pentru infecție cu virusul SARS CoV-2 și care aștepta ambulanța să fie transportat acasă, fiind externat la cerere, a sărit de la etajul I de la fereastra unui hol”, transmit reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Pacientul se afla, în momentul incidentului, în secția Covid-19 din incinta fostului Spital Municipal. “În acest moment este în Unitatea Primire Urgențe cu fractură de cot, sub observație medicală”, adaugă cei de la spital.

În urmă cu aproximativ o lună, un bărbat a sărit pe fereastra Spitalului TBC din Grădiște, nemulțumit de faptul că fusese mutat în alt salon, pe secția altui medic. Acesta s-a ales cu răni ușoare la nivelul picioarelor.

Nici fostul spital municipal nu a fost lipsit de evenimente neplăcute în ceea ce privește secția COVID-19. La finalul lunii martie, un alt pacient cu SARS-CoV-2 internat și-a pus capăt zilelor, fiind găsit spânzurat în baie, potrivit Aradon.

sinteza.org

Lasă un răspuns