A tras pe nas 2 milioane de lire sterline, câștigați la loto. Acum trăiește din ajutorul social

callie rogers 2018 EXTERN

O femeie din Marea Britania a tras pe nas aproape 2 milioane de lire sterline. Acum trăiește din ajutorul social acordat de statul britanic.

Callie Rogers a fost cea mai tânără femeie din Marea Britanie care a câștigat potul cel mare la loto, pe când avea doar 16 ani.

Cândva o tânără plină de speranță, cei peste 17 ani care au trecut de la eveniment au lăsat urme adânci în viața lui Callie. A trecut prin depresie, iar imediat după câștig au apărut în jurul ei tot felul de prieteni falși. S-a aflat acum că tânăra a tras pe nas aproape 2 milioane de lire.

Practic, Callie avea 16 ani când a câștigat 1,8 milioane de lire sterline la loto. Având doar 16 ani, a trebuit să ceară coborârea limitei de vârstă de a juca la loto, de la 18 ani la 16.

Până în 2018, tânăra care între timp a devenit femeie, a trecut printr-o serie de relații eșuate, dar și printr-un atac la adresa ei. A fost atacată de două femei, care au lăsat-o într-o baltă de sânge, cu coaste rupte, dinți distruși, dar și vederea afectată permanent.

Era prea tânără pentru un câștig atât de mare

Callie recunoaște că era prea tânără pentru câștigul enorm. „Peste noapte am ajuns din copil fără griji adult în toată regula. Când ai 16 ani poți primi cel mai bun sfat din lume, însă nu ești în postura să asculți”, a mărturisit Rogers. Totuși, aceasta nu regretă suma enormă care i-a intrat în cont la acea vreme.

Acum, Callie are 33 de ani și din ea a rămas doar umbra adolescentei care zâmbea cu cec-ul de aproape 2 milioane de lire sterline în mâini. Ani mai târziu, femeia a avut probleme cu drogurile, iar o parte mare din sumă s-a dus pe cocaină. Dar și pe cadouri pentru iubiți și rude „binevoitoare”.

Recent, Rogers a condus mașina după ce consumase substanțe interzise și a fost oprită de poliție. A fugit apoi din mașină, alături de iubitul ei. Statul britanic i-a retras carnetul de conducere în urma incidentului. 

La Tribunal s-a aflat că femeia a cheltuit toți banii câștigați pe petreceri nebunești și pe trei implanturi mamare. De asemenea, pe cadouri pentru iubiții ei de-a lungul timpului, haine de designer, dar și multe droguri. Acum are nevoie de ajutor de la stat pentru a-și crește cei patru copii, ea fiind mamă singură. 

sinteza.org

Lasă un răspuns