Peste 5,8 de milioane de lei, pentru reabilitarea drumurilor locale. Lista celor 10 localități care vor beneficia de suport

ECONOMIC

Ministerul Finanțelor va aloca, din fondul de intervenție al Guvernului, 5 871 800 de lei autorităţilor administraţiei publice locale pentru lichidarea consecinţelor situaţiilor excepţionale. Este vorba despre suport pentru 10 localități din țară.

O decizie în acest sens a fost aprobată astăzi, 30 martie, de către guvernul în exercițiu.

Mai jos găsiți lista celor zece localități care vor beneficia de suport financiar pentru restabilirea drumurilor locale.

Peste 5,8 de milioane de lei, pentru reabilitarea drumurilor locale. Lista celor 10 localități care vor beneficia de suport

Întregul document aprobat de guvernul interimar îl găsiți AICI!

Amintim că prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, a prezidat câteva zile în urmă ședința Comisiei pentru Situații Excepționale. În urma analizării tuturor solicitărilor venite din partea comisiilor teritoriale, membrii CSE au examinat și înaintat spre aprobare Cabinetului de miniștri propunerea de a aloca surse financiare, din Fondul de Intervenție al Guvernului, către primăriile localităților care au avut de suferit cel mai mult în urma intemperiilor din anul 2020.

sinteza.org

Lasă un răspuns