Olga Buzova, implicată într-o nouă relație cu un fotbalist? Cine este presupusul iubit

og LIFESTYLE

După ce la sfârșitul lunii ianuarie, Olga Buzova s-a despărțit de Dava Manukyan învinuindu-l de mai multe lucruri, inclusiv de faptul că acesta ar fi lovit-o, suferința ei a luat sfârșit. Se pare că vedeta TV și-ar fi găsit alinarea în brațele unui fotbalist. 

Prezentatoarea TV stârnește tot mai mult interesul fanilor pentru noua ei relație. Recent, aceștia au descoperit în poveștile de pe Instagram, atât ale prezentatoarei, cât și ale prietenului ei, fotbalistul Artem Zuev, aceleași imagini și au ajuns la concluzia că pe sportiv și pe Olga Buzova îi leagă mai mult decât o prietenie. Acesta i-ar fi dăruit un buchet imens de flori.

Acum câteva zile, Buzova a stârnit controverse în mediul online, după ce a făcut o vizită la cabinetul de ginecologie, alimentând zvonurile precum că ar fi însărcinată.

În cadrul emisiunii „BB show”, din 17 martie, care este moderată de către Buzova și Borodina, prezentatoarea TV a confirmat că este într-o relație, dar fără a dezvălui numele iubitului său.

Buzova a dezvăluit pe 22 ianuarie, că s-a despărțit de bloggerul Manukyan, acuzându-l cu lacrimi în ochi de trădare. După această separare, fiecare dintre ei a profitat de situație și a lansat câte o piesă dedicată despărțirii.

Amintim că Olga Buzova a fost căsătorită cu fotbalistul Dmitrii Tarasov, iar căsnicia lor s-a destrămat după doar trei ani. Relația ei cu Dava Manukyan a durat mai puțin de doi ani.

sinteza.org

Lasă un răspuns