O moldoveancă a încercat să ajungă la iubitul ei din Franţa folosind un certificat fals de căsătorie

ACTUAL

O tânără din Republica Moldova a încercat să ajungă la iubitul ei din Franţa utilizând un certificat de căsătorie fals. Ea a fost verificată de poliţiştii de frontieră din Galaţi care au descoperit că documentul este falsificat. Drept urmare, tânăra nu va mai ajunge la iubitul ei, scrie Mediafax.

Certificatul de căsătorie fals a fost descoperit la controlul de frontieră efectuat la Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi – rutier.

Incidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, în momentul în care la frontieră a ajuns un autocar care venea din Republica Moldova şi se îndrepta către Franţa.

La controlul de frontieră, femeia de 30 de ani a arătat pe lângă documentele de identitate şi un certificat de căsătorie în care apărea că ar fi soţie unui cetăţean român, pentru a justifica scopul călătoriei în tranzit prin România.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de căsătorie, poliţiştii au făcut verificări suplimentare şi au constatat că este fals.

Tânăra le-a spus că intenţiona să ajungă în Franţa, la prietenul ei şi că tot acesta i-a procurat certificatul de căsătorie fals.

sinteza.org

Lasă un răspuns