O adolescentă care a rămas însărcinată la 13 ani şi a pretins că tatăl are 10 ani a anunţat că aşteaptă al doilea copil

Darya Sudnishnikova, care a devenit extrem de cunoscută şi a strâns peste un milion de urmăritori pe rețelele de socializare după ce a dezvăluit prima sarcină, a împărtășit cu fanii o nouă postare şi fotografia unui test de sarcină pe Instagram, anunţând posibilitatea unui nou copil în viaţa ei.

De asemenea, le-a recunoscut fanilor săi că a fost plecată într-o vacanţă în Siberia pentru a-l vizita pe noul ei iubit, Paşa, din Samsara, dar a dezvăluit şi faptul că au întreţinut relaţii intime.

„Sunt șocată. Se pare că sunt din nou însărcinată. De la Pașa? Ar putea fi o sarcină? Ne-am protejat, dacă acest lucru contează” a scris tânăra mamă, care are acum 15 ani.

Darya a născut primul ei copil, pe micuţa Emilia, în august anul trecut, când a pretins că tatăl biologic era un băiat de 10 ani pe nume Ivan. În timpul sarcinii însă, adolescenta a mărturisit că afirmația nu era adevărată și că a inventat povestea pentru că îi era teamă să spună adevărul: fusese violată de un băiat de 15 ani.

O investigație penală cu privire la acuzaţia de viol este încă în desfășurare, poliția ar fi prelevat o probă de ADN de la micuţa Emilia, iar cercetările continuă. Ştirea apărută inițial a făcut înconjurul lumii după ce televiziunile naţionale au dezvăluit că fata rămăsese însărcinată cu Ivan, în vârstă de 10 ani, potrivit The Sun.

Adolescenta câştigă 5.000 de lire din promovări online

În ciuda vârstei sale, Darya a insistat să păstreze bebelușul și acum câștigă aproape 5.000 de lire sterline pe lună ca influencer pe rețelele de socializare, de 12 ori salariul mediu național în regiunea sa, Krasnoyarsk. Emilia are acum șapte luni și apare în mod regulat în postările fetei de pe reţelele de socializare.

„Am mai mulți bani ca niciodată. Îmi pot permite absolut totul pentru mine și pentru copilul meu”, a spus adolescenta.

În ciuda susţinătorilor, fata s-a confruntat cu multe critici din partea profesorilor ei, care nu sunt de acord cu noua sa carieră; cadrele didacticte au refuzat de asemenea să o lase să se întoarcă la școală după sarcină, pentru că rămăsese prea mult în urmă cu materia. O decizie care a întristat-o teribil pe adolescentă, menţionând că „i-au fost spulberate şansele” de a termina şcoala şi de a obţine la un momentdat un loc de muncă bine plătit.

sinteza.org

Lasă un răspuns