22 de lucruri pe care trebuie să le știi pentru a trăi mai bine și mai frumos

7 secrete pentru fericire si succes in viata LIFESTYLE

Cu toții ne dorim să trăim bine, ne urăm asta la zile de aniversare și căutăm această armonie întreaga viață. Se pare că există nu doar un secret, dar mai multe… Pune-ți urechea aproape de suflet și ascultă cu atenție. 

1. Unii oameni vorbesc cu tine în timpul lor liber, în timp ce alții își eliberează timpul pentru a vorbi cu tine. Astăzi și în fiecare zi, poți fi în a doua categorie de oameni pentru cei la care ții.

2. Cel mai mic act de bunătate merită întotdeauna mai mult decât cea mai măreață intenție/ promisiune.

3. Prea des subestimăm puterea unei atingeri, a unui zâmbet, a unui cuvânt de încurajare, a unor urechi care te ascultă, a unui compliment cinstit sau a celui mai mic act de grijă și atenție… toate acestea au potențialul de a transforma o viață.

4. Dacă vrei ca alte persoane să fie fericite, practică compasiunea. Dacă vrei să fii fericită, exersează compasiunea.

5. Când găsești pacea în tine, devii genul de persoană care poate trăi în pace cu ceilalți.

6. De obicei, nu te face fericită sau nefericită ceea ce ai, unde ești sau ce faci.

7. Fericirea nu este o reacție sau un rezultat. Fericirea este o alegere făcută în acest moment.

8. O mare parte din ceea ce te reține să fii fericită este faptul că păstrezi în minte experiențe negative din trecut. Lasă-le să plece.

9. Este posibil să te simți obosită, dezamăgită, tristă. Indiferent de ce ți se întâmplă, cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine este să mergi tot înainte cu încredere.

10. Să fii optimistă nu te costă nimic. Și schimbă și lucrurile în bine.

11. Indiferent de cât timp simți că ai pierdut, nu este niciodată prea târziu să profiți la maxim de momentul în care te afli chiar acum.

12. „Eu pot!” este mai important decât IQ-ul tău.

13. Concentrează-te doar pe pasul pe care îl faci acum. Sincer, asta este tot ce reprezintă viața: pași mici pe care îi faci în fiecare zi iar apoi, într-o zi, când te vei uita înapoi la drumul făcut, vei fi impresionată de distanța serioasă pe care ai parcurs-o.

14. Nu vei da greș. Fie vei obține rezultatul dorit, fie vei învață lecția potrivită pentru data viitoare.

15. Uită-te la problemele tale că la probleme, iar acestea vor continuă să te împiedice. Privește-le, în schimb, ca oportunități deghizate, și vei reuși să le depășești.

16. Ia în considerare posibilitatea ca micile obstacole din viața ta să nu fie deloc obstacole, ci trepte către ceva mai bun.

17. Este ușor pentru persoanele care stau pe margine să se îndoiască și să te judece atunci când nu își asumă niciun risc. Nu le permite să ajungă la tine.

18. Nu poți aștepta întotdeauna momentul ideal. Uneori trebuie să îndrăznești să o faci deoarece viața este prea scurtă pentru a regreta și a te întreba ce ar fi putut fi dacă…

19. Frica există doar în mintea ta. Este dificil să îți urmezi inima, însă este o tragedie să lași mințile fricii să te oprească.

20. Promite-ți să nu mai rogi pe nimeni să îți ofere dragoste, respect și atenție.

21. Permite-i inimii tale să simtă tot ce simte. Permite-ți să fii autentică, vulnerabilă. Dărâmă zidurile din jurul tău și experimentează fiecare emoție – atât bună, cât și rea. Aceasta este viața reală.

22. Mănâncă de parcă te-ai iubi. Mișcă-te de parcă te-ai iubi. Vorbește de parcă te-ai iubi. Trăiește de parcă te-ai iubi.

sinteza.org

Lasă un răspuns