VIDEO// Atac armat în California, soldat cu patru morți, printre care și un copil

EXTERNE

Patru persoane au fost ucise, printre care și un copil, miercuri seara, în urma unui atac armat raportat într-un complex din Orange, situat la sud de Los Angeles. O a cincea persoană a fost rănită.

Potrivit presei de peste ocean, împușcăturile s-au auzit la o clădire de birouri cu două etaje de pe Bulevardul Lincoln din Orange, miercuri, în jurul orei 17:30 (ora locală).

Poliția americană a confirmat, pe pagina sa de Facebook, că mai multe persoane au murit, fără a oferi însă alte detalii legate de autorul atacului sau de victime.

Într-o declarație a Departamentul de Poliție Orange se anunță că miercuri, 31 martie, în jurul orei 17:30, ora locală, ofițerii au răspuns la un apel care anunța împușcături trase la o adresă din Orange (California).

„Ofițerii au sosit în timpul tragerii și au localizat mai multe victime la fața locului, inclusiv mai multe decese”, se arată în declarație, conform presei americane.

Deocamdată, foarte puține detalii au fost puse la dispoziție de către cei de la poliție. Cu toate acestea, Associated Press, Los Angeles Times, NBC și CBS au raportat că patru persoane au fost ucise, inclusiv un copil.

Locotentul Jennifer Amat a declarat pentru The Associated Press că suspectul principal al atacului a fost dus la spital, dar a spus că nu știe imediat starea lui. Amat a spus că împușcăturile au avut loc la etajul al doilea al clădirii.

Cu toate acestea, oficialul american nu a oferit detalii despre confruntare, ce a declanșat atacul sau de ce un copil ar fi putut fi la clădire.

Gavin Newsom, guvernatorul din California, a numit drama de miercuri drept ”oribilă și sfâșietoare”: „Inimile noastre sunt alături de familiile afectate de această teribilă tragedie în această seară”, a scris el pe Twitter.

sinteza.org

Lasă un răspuns