Ce se întâmplă cu un iPhone după ce a stat o lună întreagă într-un lac înghețat. Rezultatul este uimitor

SCI-TECH

O femeie care pescuia la copcă în lacul Waskesiu din Canada a crezut că nu va mai putea folosi niciodată iPhone-ul care i-a alunecat în apa înghețată. 

Totuși, determinarea de a salva cel puțin fotografiile de la petrecerea de ziua ei a făcut-o să încerce să recupereze telefonul. Așa că a reușit să-l localizeze și apoi l-a scos din apă, iar, în mod surprinzător, telefonul iPhone 11 Pro era complet funcțional.

Acest lucru se întâmpla la a treia excursie a femeii în zona lacului și la aproximativ o lună de la momentul în care dispozitivul a ajuns în apa înghețată. Ceea ce face cu atât mai uimitor faptul că acesta încă mai funcționa.

iPhone 11 Pro are un rating IP68, care certifică faptul că acesta poate fi scufundat în apă la o adâncime de până la patru metri pentru o durată de 30 de minute. În ciuda acestei specificații, compania Apple nu asigură reparațiile pentru telefoanele care se strică din cauza faptului că au fost scufundate în lichid. Totuși, se pare că unii utilizatori sunt mai norocoși. 

sinteza.org

Lasă un răspuns