Vitalie Dragancea către politicieni: Prin incapacitatea și egoismul vostru, azi ucideți companii și lăsați oameni fără lucru

photo 2021 03 31 11 49 15 OPINII

„Nu e prima dată când autoritățile politice din RM nu reușesc (ori reușesc foarte rău) să se isprăvească cu gestionarea unei crize”. Declarația a fost făcută de Vitalie Dragancea, expert în comunicare, ex-consilier al Premierului, informează Tribuna.  

De exemplu – a spus el, în context – nu reușesc să negocieze livrarea vaccinului.

„Între timp, zeci de oameni mor zilnic, spitalele sunt pline și mii de oameni zilnic stau între viață și moarte. În timp, business-ul se sufocă și se pierd locuri de muncă”, a menționat Dragancea.

Totodată, el s-a adresat clasei politice: „Dragi (dacă vă place mai mult vă pot numi Scumpi) politicieni, adresați-vă la privați. Ei sunt mult mai abili decât dvs. în materie de negocieri comerciale și de atingere a obiectivelor. Lăsați-i să aducă vaccin și să presteze servicii contra plată. Negociați cu ei și achitați-le lor costul vaccinării pentru cei care trebuie ajutați. Misiunea voastră, scumpi (ori totuși dragi) politicieni, este să uniți oamenii, în special acum – în criză”.

„Lăsați ambițiile voastre (mai exact EGO-ul vostru incredibil) și puneți viața oamenilor și economia țării peste obiectivele voastre egoiste de grup. Incapacitatea voastră de a vă înțelege misiunea acum ia vieți la propriu. Voi, prin incapacitatea și egoismul vostru, azi ucideți companii și lăsați oameni fără loc de lucru”, a conchis expertul.

sinteza.org

Lasă un răspuns