VIDEO// Afacere cu alcool etilic contrafăcut, deconspirată și contracarată de polițiștii din Bălți

alcool ACTUAL

Inspectoratul de Poliție Bălți anunță că în urma mai multor acțiuni întreprinse de oamenii legii, la 30 martie curent, în domiciliul unui bărbat de 33 ani locuitor al municipiului Bălți, au fost depistate mai multe recipiente din plastic cu alcool etilic contrafăcut și care urma a fi îmbuteliat în sticle de divin și vodcă cu folosirea mărcii comerciale a diferitor producători de băuturi alcoolice: Kvint, Călărași, Speranța, Bardar, Old Cask, Spicușor, Delikat, Mendeleev, Hortița, Nistru, Ruschii Standart, etc.

Polițiștii au stabilit că alcoolul etilic contrafăcut era destinat spre comercializare atât pe teritoriul mun. Bălți, cât și în raioanele din raza acestuia.

Toată marfa a fost ridicată, iar poliția cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele, dar și alte persoane implicate în această activitate ilegală.

În același timp, se transmite că valoarea alcoolului depistat a fost estimată la peste 35 000 de lei.

Inspectoratul de Poliție Bălți precizează că bărbatul este cercetat contravențional și riscă amendă de până la 3000 de lei, cu confiscarea mărfii.

În acest context, poliția recomandă procurarea băuturilor alcoolice numai în locuri autorizate, pentru a nu pune în pericol sănătatea sau chiar viața cetățenilor.

sinteza.org

Lasă un răspuns