Fostul președinte SUA, Donald Trump, și-a lansat un website oficial

EXTERNE

Fostul președinte american Donald Trump a lansat un website oficial prin intermediul căruia să țină legătura cu susținătorii săi, dar și să-și etaleze succesele din timpul mandatului, informează Agerpres.

Pe pagina de internet 45office.com sunt afișate numeroase fotografii cu Trump alături de soția sa Melania, de membri ai forțelor armate sau de alți lideri de pe plan mondial, făcute în timpul unor evenimente din mandatul său în fruntea statului.

„Biroul lui Donald J.Trump este angajat să păstreze magnifica moștenire a Administrației Trump, ducând totodată mai departe agenda sa America First”, este mesajul cu care sunt întâmpinați internauții.

Secțiunea „Despre” conține o prezentare elogioasă în 850 de cuvinte a perioadei petrecute de Trump la Casa Albă, care pune în evidență ceea ce fostul președinte consideră a fi cele mai mari realizări ale sale, inclusiv în ce privește energia și securitatea granițelor, consolidarea NATO și a altor alianțe internaționale sau răspunsul său la pandemia de coronavirus.

Nu se menționează nimic despre scandalurile, anchetele de corupție, cele două proceduri de impeachment sau atacurile împotriva unor instituții democratice care i-au marcat președinția, notează Reuters.

Donald Trump continuă să se bucure de o influență semnificativă în Partidul Republican, în pofida faptului că a pierdut alegerile din 2020, și a indicat că ar putea candida din nou la președinție în 2024.

Un purtător de cuvânt al campaniei sale prezidențiale din 2020, Jason Miller, a declarat mai devreme în martie pentru Fox News că Donald Trump își va lansa peste două-trei luni propria platformă de social media, amintește Reuters. Trump a fost „suspendat” de pe Twitter, Facebook și alte platforme similare după asaltul din 6 ianuarie comis de susținători ai săi asupra Capitoliului. 

sinteza.org

Lasă un răspuns