Un nou-născut a fost furat dintr-o maternitate din Rusia

EXTERNE

O profesoară din Rusia este acuzată că a răpit un nou-născut dintr-o maternitate și l-a făcut pe soțul ei să creadă că este copilul lui. Profesoara s-a prefăcut luni întregi că e gravidă, deși pierduse sarcina. Bebelușul răpit din maternitate a revenit în brațele mamei sale după 12 ore de la dispariție.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere o arată pe Elena Linnik, în vârstă de 40 de ani, care se îndepărtează grăbită cu un bebeluș ascuns într-o sacoșă de plastic, după ce a escaladat geamul unei maternități și a răpit un nou-născut.

Polițiștii au reușit să dea de femeie 12 ore mai târziu, iar presa locală a difuzat imagini din timpul unei reconstituiri la locul răpirii.

Potrivit polițiștilor, femeia i-ar fi păcălit pe toți că este gravidă, deși pierduse o sarcină, ca urmare a unui avort spontan. Se recăsătorise recent cu un bărbat mai tânăr decât ea cu cinci ani și era disperată să-i aducă pe lume un băiețel.

Când a văzut că a pierdut sarcina, Elena Linnik a început să se gândească la modalități prin care să facă rost de un bebeluș.

Soțul Elenei Linnik: ”Când mi-a spus că este însărcinată, am vrut să plâng și să râd, am fost atât de fericit. Avea să aibă un băiat”.

Profesoara s-a cățărat pe un geam al maternității pentru a fura bebelușul.

Bărbatul povestește că Elena i-a arătat de-a lungul ”sarcinii” ecografii făcute bebelușului și era convins că aceasta este gravidă, scrie The Sun.

L-a un moment dat l-a anunțat că merge să nască, însă el nu avea să fie prezent la spital, din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Profesoara a recunoscut că a răpit copilul.

Când polițiștii au venit la ei acasă pentru a recupera nou-născutul răpit din materinate, femeia a recunoscut că a făcut totul pentru bucuria soțului ei mai tânăr.

Bebelușul răpit s-a reîntors în brațele mamei sale, Natalya Rusikova, după aproximativ 12 ore de la dispariție.

„Aceste 12 ore au fost tortură pentru mine”, a spus tânăra de 24 de ani. ”M-am temut că nu va fi găsit niciodată și că va trăi cu o altă familie. Nu-mi este milă de ea. Ea trebuie pedepsită de lege”, a mai spus tânăra mămică.

Femeia riscă acum până la 12 ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată pentru răpire.

sinteza.org

Lasă un răspuns