Fiica lui Gheorghe Urschi critică acțiunile PAS: Cum vreți voi să faceți reforme în justiție cu așa gafe?

b064c32626ea33a762c7a10cc12548cfb5d13e088ef9da83f0f99617b9ee75ae OPINII

Teatru și ipocrizie! Astfel avocata Laura Urschi, fiica celebrului umorist din țara noastră, Gheorghe Urschi, a comentat acțiunile Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) și a președintelui Maia Sandu.

Într-o postare pe Facebook, Laura Urschi le-a adresat câteva întrebări:

“1. De ce ați pierdut 3 luni cu jocuri de numiri-nenumiri de guverne-neguverne, când toți Vă implorau să puneți pe prim plan interesul național de a salva oamenii de pandemie și moarte?

2. De ce o echipă de “înalți harvardiști” nu știe că orice decret al Președintelui RM conform legislației în vigoare se publică în Monitorul Oficial? De ce să lași așa o ditamai “poartă” pentru socialiști?

3. De ce ați adresat la Curtea Constituțională a RM sesizarea cu privire la lărgirea competențelor guvernului interimar, dacă acesta e socialist (!!!) și el numește oamenii lui în funcții de secretari de stat în temeiul deciziei pe care voi ați facilitat-o? Sau ați negociat aceste numiri, iar …. nu trebuie asta să știe?”.

Totodată, Laura Urschi sugerează că și reformele în justiție, despre care vorbește PAS și Maia Sandu sunt mimate.

“Cum vreți voi să faceți reforme în justiție cu așa GAFE, domnilor? Sau ele nu-s gafe? Neglijență sau intenție? Nu pentru prima data dau această întrebare în privința acțiunilor, inacțiunilor, erorilor sau tergiversărilor făcute de cei de la PAS”, mai scrie Urschi.

sinteza.org

Lasă un răspuns