VIDEO// Brazii din Bălți au o nouă funcție! Semnalizarea unei gropi de canalizare

photo 2021 03 23 10 27 20 ACTUAL

În timp ce primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, postează poze din Dubai și se laudă că în ultimele două săptămâni a vizitat mai multe țări exotice, capitala de nord a Republicii Moldova se sufocă în gunoaie și drumuri sparte.

Recent, într-un video postat pe o rețea de socializare, se vede cum un brad a fost folosit pentru a astupa o gură de canalizare.

„Să nu vă mirați dacă vedeți brazi amplasați prin mijlocul drumurilor din Bălți, nu este nici un fel de rezervație naturală, sub ei sunt guri de canalizare fără capac.”, a ironizat autorul filmării.

Acesta a mai adăugat că orașul Bălți degradează din cauza că primarul orașului se plimbă și se odihnește peste hotare de săptămâni bune.

„E normal să cerem drumuri bune, dar din păcate, noi avem un primar călător, din odihnă în odihnă, iar de starea drumurilor din Bălți nimeni nu are grijă. De două săptămâni Usatîi prinde rechini și se odihnește.”, a declarat revoltat un locuitor al orașului Bălți.

Sinteza.ORG amintește că Renato Usatîi a scris ieri seara o postare pe Facebook, după două săptămâni de când a dispărut din vizorul opiniei publice. Usatîi s-a lăudat cu o poză din Dubai și a spus că în tot acest timp a vizitat zeci de țări.

sinteza.org

Lasă un răspuns