VIDEO// Demonstrat! Litvinenco de la PAS a spus minciuni în direct la TV8. Își va cere scuze?

99ebde88d93dabf645949040d94a686c POLITIC

După ce ieri în cadrul unei emisiuni, Sergiu Litvinenco a declarat în cadrul unei emisiuni de la TV8 precum că Andrian Candu, liderul partidului Pro Moldova s-ar fi întîlnit cu Veaceslav Platon într-un local, astăzi deputatul Candu a decis să îi dea peste obraz pentru minciunile pe care le împrăștie în spațiul public:

”Eu pe scurt, în context la ceea ce domnul Candu a mințit o lume întreagă, dumnealui ieri la ora 13 a pus țara la cale probabil. Unde ați luat masa ieri la ora 13? Îmi spun colegii că ieri la ora 13 puneați țara la cale la localul Enigma cu Veaceslav Platon. Ce ați avut de discutat? Împreună cu Sîrbu și Cebotari? V-au văzut colegii mei. De ce mințiți o țară întreagă?”, a întrebat Sergiu Litvinenco.

Într-un răspuns scurt oferit de către Andrian Candu, acesta a declarat că nu s-a văzut cu Platon și că intenționează să-l dea în judecată pe Sergiu Litvinenco pentru manipularea dată, menționând că este foarte ușor de a dovedi asta prin sistemul electronic că el s-a aflat în Parlament la acea oră.

Astăzi, pe data de 5 martie, Andrian Candu a venit cu o probă și o declarație pe pagina sa de Facebook, învinuindu-l din nou pe Litvinenco de minciună și manipulare.

Liderul Pro Moldova și-a început postarea cu un banc amuzant, făcând referire la personajul Litvinenco. Totodată, acesta a scris în postare că a solicitat de la Secretariatul Parlamentului datele din sistemul electronic, pentru a vedea la ce oră a intrat și la ce oră a ieșit din Parlament. Astfel, Andrian Candu și-a făcut apariția în Legislativ la ora 10.34 și a părăsit clădirea Parlamentului la ora 15.38, lucru demonstrat print-un screenshot obținut de la Secretariat.

La final, liderul Pro Moldova a solicitat de la Sergiu Litvinenco scuze publice, dar și dezmințiri de la media care a preluat ideea deputatului PAS, catalogând asta ca o manipulare crasă și o minciună. La fel, acesta se arată îngrijorat de ce ar putea să se întâmple dacă mincinoșii din PAS vor reuși să submineze statul de drept și Constituția, și se vor cocoța în toate funcțiile publice conform aspirațiilor.

VIDEO// Demonstrat! Litvinenco de la PAS a spus minciuni în direct la TV8. Își va cere scuze?
sinteza.org

Lasă un răspuns