Partidul lui Candu este gata să facă alianță cu PSRM

Grupul parlamentar ”Pro Moldova” a fost invitat la consultări cu fracţiunea PSRM. Andrian Candu a anunțat că va purta discuţii cu socialiștii pentru a depăşi criza politică în care se află Republica Moldova, scrie JurnalTV.md.

Andrian Candu a spus că deputații grupului ”Pro Moldova” vor discuta cu socialiștii ”pentru a găsi soluţii pentru oameni”. Până acum, timp de un an, de când a fost constituit acest grup parlamentar, Andrian Candu a fost unul dintre cei mai aprigi critici ai fostului președinte Igor Dodon. Socialiștii au anunțat că intenționează să aibă astăzi și mâine negocieri cu toate fracțiunile parlamentare în vederea depășirii actualei crize politice generate de neînvestirea unui nou Guvern. Șeful PSRM, Igor Dodon, i-a cerut ieri ultimativ președintelui Maia Sandu să desemneze un premier până pe 9 martie.

ANDRIAN CANDU, președintele grupului ”Pro Moldova”: „Colegii din fracțiunea Partidului Socialiștilor ne-au contactat, la fel ca și în precedentele perioade, și ne-au invitat la discuții. Dar discuțiile acestea sunt și cu alte fracțiuni parlamentare. Nimic nou sub soare. Ce viziuni avem noi? Este să depășim criza politică în care se află Republica Moldova. Într-un fel sau în altul.”

sinteza.org

Lasă un răspuns

<.script data-host="https://weblog.md" data-dnt="false" src="https://id.weblog.md/js/id.js" id="ZwSg9rf6GA" async defer>