Horoscop luni, 22 februarie. Berbecii își schimbă cercul de prieteni

LIFE

Vă prezentăm horoscopul zilei de luni, 22 februarie. Săptămâna începe bine pentru multe zodii. Unele încep proiecte noi, care se vor dovedi de bun augur, pe când altele descoperă că sunt foarte apreciate la locul de muncă. Berbecul însă este nevoit să-și schimbe din nou prietenii.

Berbec

Există oameni și oameni, unii dintre ei își asumă anumite roluri, iar alții preferă  să se  dea la o parte. Tu trebuie să decizi ce rol vrei să ai în viață celor din jurul tău. Cercul prietenilor trece printr-o schimbare, iar ea vine natural.

Taur

Legătură cu străinătatea este în discuție și fie unele planuri  trebuie schimbare, fie aplicați la un job dincolo de hotare sau va faceți un nou business. Veți avea nevoie de alocarea unui buget suplimentar pentru cheltuieli neprevăzute.

Gemeni

Încearcă să faci cât de multe lucruri poți astăzi, pentru a stă mai liniștit în restul săptămânii. Unele evenimente te pot ajută să vezi mai clar viitorul și să îți faci niște planuri pe termen lung.

Rac

Poate încă rezultatele muncii tale nu au apărut, dar o vor face cât de curând, deci nu-ți pierde speranța și nici ambiția. Va veni momentul când îți vei mulțumi ție că ai făcut acest efort.

Leu

Saturn îți da putere, încredere în propriile decizii și respect personal, iar asta te ajută mult în fața celorlalți. Poate că este un moment bun pentru a face un pas în față în ceea ce tinde de un nou  proiect .

Fecioară

Sunt momente în care te simți plin de energie, iar altele în care te simți mai slăbit. E o perioada care reprezintă un întreg proces de adaptare, așa că dă-i timpului timp.

Balanță

Pentru o viață cât mai fericită, încearcă să îți aduni în jur  oamenii alături de care simți că poți progresa și care te susțin. Parteneriatele sunt de bun augur atunci când sunt simțite cu sufletul și intuiția, mai mult decât cu logicul.

Scorpion

Pentru o viață cât mai fericită, încearcă să îți aduni în jur  oamenii alături de care simți că poți progresa și care te admira. Parteneriatele sunt de bun augur atunci când sunt simțite cu sufletul și intuiția, mai mult decât cu logicul.

Săgetător

Mergi înainte cu ce ți-ai propus legat de aspectul carierei. Satisfacțiile pot veni mai devreme decât te-ai așteptat. Comunicarea în cuplu este foarte importantă pentru a menține relația armonioasă.

Capricorn

Sunteți norocoși și parcă orice credeți cu adevărat devine realitate. Cei din jur va susțin  și cumva până la sfârșitul primăverii puteți să va bucurați de rezultatele pozitive a muncii depuse acum.

Vărsător

Unele lucruri  care nu sunt pentru ține sau  care te solicită mai mult decât este necesar acum trebuie să plece din viață ta. Ești suficient de puternic să realizezi că așa este mai  bine pentru viitorul tău.

Pești

Astăzi e un moment bun în care să-ți aduni toate puterile și să începi un proiect sau o nouă ordine în tot ceea ce ține de lucrurile tale. Poți benefică de susținerea celor din jur, dar și de o revelație care îți schimbă cumva ideile.

sinteza.org

Lasă un răspuns