OPINIE// Ceea ce se întâmplă în politică și în jurul Procuraturii Generale este Santa Barbara

OPINII

Santa Barbara – numim ceea ce se întâmplă în politică și în jurul Procuraturii Generale. Sunt absolut sigur că există presiuni asupra Procraturii Generale și asupra lui Stoianoglo” – a declarat deputatul Platformei DA, Dinu Plîngău.

Parlamentarul a mai spus că Stoianoglo putea fi un Procuror General care să facă transparență, să-și caute aliați de partea luminoasă a sistemului, însă s-a izolat și, ca majoritatea predecesorilor săi, crede că instituția pe care are onoarea să o conducă îi aparține și poate să o posede.

“Pe lângă toate scandalurile din care mai află și muritorii de rând despre dedesubturile murdare ale sistemului putrezit, statul și cetățenii sărăciți nu au de câștigat nimic. Credeam că din aceste războaie cetățenii pot câștiga și că oamenii răi pot să se slăbească reciproc. Conștientizez, însă, că, după aceste războaie, rămâne doar pământ pârjolit și instituții slabe și compormise, cu angajați cărora li-i lehamite să lucreze. Acest război poate și trebuie oprit de instituțiile statului și de oamenii care-s de partea bună a baricadei. Asta înseamnă să nu iei partea nimănui, ci să fii împotriva tuturor celor care încalcă legea, compromit instituții și distrug speranța oamenilor de a avea un stat normal”, a subliniat Plîngău.

sinteza.org

Lasă un răspuns