Veaceslav Platon ÎL ATACĂ pe Alexandru Slusari: Ești un om prost

7f05ceb6aae78eb675eeb62dcdb6178b ACTUAL

Controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, cunoscut ca „raiderul Nr.1 din spațiul CSI” și-a reconfirmat „poziția” de persoană fără scrupule, rămasă ostatică realităților din anii 90 ai secolului trecut. În cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, acesta practic l-a amenințat pe vicepreședintele Parlamentului, Alexandr Slusari, doar pentru că acesta „și-a permis” să scoată în evidență mai multe activități frauduloase ale raiderului.

Dezbaterea dintre cei doi a început după ce Alexandr Slusari a vorbit despre mai multe tranzacții pe care Platon le-a realizat începând cu anii 2011 împreună cu fostul lider PDM, Vlad Plahotniuc.

În cadrul emisiunii, Slusari a prezentat mai multe probe, inclusiv tranzacții exacte, cu cifre concrete de milioane de dolari dintre Platon și Plahotniuc, cu încălcarea normelor de creditare.

Platon nici nu a încercat să nege veridicitatea acestor informații, dar pe un ton obraznic a remarcat că pentru asemenea încălcări (pentru care în alte state l-ar costa mulți ani de pușcărie n.red), în Republica Moldova nu riscă decât o amendă.

El însă s-a adresat pe un ton obraznic către vicepreședintele Parlamentului, numindu-l „prost”, dar nu prezentat nicio probă care ar demonstra nevinovăția sa în dosarele în care figurează precum jaful bancar din 2014, spălătoria rusească, sau așa-numitul „Laundromat”, preluarea ilegală a unor companii din Republica Moldova și altele.

Sursa: Deschide.md

sinteza.org

Lasă un răspuns