Slusari, despre activitatea lui Stoianoglo: Înțeleg de ce Plahotniuc și Șor continuă jocurile lor murdare

POLITIC

Vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari, se arată nemulțumit de activitatea procurorului general Alexandr Stoianoglo, și spune că după un de activitate există doar justificări de ce nu sunt rezultate la dosarele de rezonanță.

„Aceste eșecuri le citesc săptămănal, cănd vin отписки de la diferite procuraturi pe cazurile Aeroport, Laundromat, Arena Națională, concesionarea gărilor auto, Bahamase, uzurparea puterii ect. Fraze generale, nimic concret și referința la secretul anchetei. Exact așa răspunsuri primeam pănă în august 2019 de la procurorii lui Harunjen. Campania electorală s-a terminat. Care e problema să le numărați măcar acum culioacele cu salariile la Cornel Furculiță ?În curând să pornește alta campania și iar va apărea factorul politic pentru Procuratura, care parcă din 2019 este independentă de orice influență politică”, a scris Alexandru Slusari într-o postare pe facebook.

Slusari a făcut aluzie la faptul că Alexandr Stoianoglo apără interesele lui Șor și Plahotniuc, atât timp cât nu se vede niciun rezultat în cadrul dosarelor acestora.

Păcat. Sincer, am avut speranța că lucrurile se vor schimba esențial. Deocamdată, am auzit mult plâns și cautarea scuzelor. Înțeleg de ce Plahotniuc și Șor să simt confortabil și continuă cu impertinență crasă jocurile lor murdare politice la noi în țara. Credețe-mă, domnule Stoianoglo, foarte mult imi doresc să-mi iau cuvintele înapoi și căt mai repede să șterg aceasta postare”, a mai spus vicepreședintele parlamentului din partea Platformei DA.

sinteza.org

Lasă un răspuns