Partidul PRO Moldova care a fost invitat la discuții de către Dodon, solicită schimbarea șefului PSRM

pro moldova POLITIC

Partidul PRO Moldova condus de Andrian Candu, este gata să se așeze la masa discuțiilor privind găsirea unor soluții pentru a ieși din criza pandemică și economică, doar că la aceste negocieri nu ar mai trebui să fie preze Igor Dodon.

De această părere este fruntașul PRO Moldova, Vladimir Cebotari. În opinia sa, oameni profesioniști se regăsesc în toate partidele, inclusiv în PSRM:

”Acești oameni îi găsim în toate partidele. De dragul unui scop național, în Parlament sunt și alți politicieni responsabili, iar ce ține de PSRM cred că acesta poate avea un rol al său, dar trebuie să se reformeze. Un PSRM reformat este un PSRM fără Igor Dodon în partid sau în politica moldovenească”, crede Cebotari.

Mai mult, acesta le dă socialiștilor și o idee în ceea ce privește viitorul lider al formațiunii:

”PSRM are mulți alți oameni pregătiți. Zinaida Greceanîi, dacă dorește să conducă această formațiune în viitor, este o opțiune. O bună candidatură ar fi Vlad Bătrâncea, care se bucură de încrederea colegilos săi. Marile provocări ne așteaptă, să avem înțelepciune și puteri să nu dezamăgim oamenii buni ai Moldova”, a scris Vladimir Cebotari pe Facebook.

sinteza.org

Lasă un răspuns