Altercații între deputații Lilian Carp și Grigore Novac unde sunt tipărite ziarele electorale ale lui Igor Dodon

lilian carp si grigore novac POLITIC

Incidente după incidente. Deputatul PAS, Lilian Carp și deputatul PSRM, Grigore Novac s-au îmbrâncit la Editura „Universul”, tipografie de stat, acolo unde ar fi fost tipărite ilegal ziarele electorale ale candidatului independent la alegerile prezidențiale, Igor Dodon.

Conflictul între cei doi legislatori s-a iscat în momentul în care deputatul PAS, Lilian Carp, a încercat să intre în încăperea tipografiei unde oamenii legii documentau acțiunile care au avut loc astăzi, 11 noiembrie.

Mai multe microbuze pline cu ziare tipărite în favoarea candidatului independent, susținut public de PSRM, Igor Dodon au fost surprinse în acestă dimineață în apropiere de Editura „Universul”, care este o tipografie de stat, iar în ziare se raportează o tipografie privată. Potrivit președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, în această noapte mai multe microbuze pline cu ziare s-au îndreptat spre toate localitățile din R. Moldova.

Nu este pentru prima dată când deputatul socialist Grigore Novac este implicat într-un asemenea conflict. În iunie, 2020, deputatul PAS, Mihai Popșoi și deputatul PSRM, Grigore Novac au fost implicați într-o dispută în cadrul emisiunii „Cutia Negră” de la TV8. Moderatoarea emisiunii, Mariana Rața, a precizat că cei doi s-au încăierat în timpul pauzei, precizând că deputatul Popșoi ar fi apelat și la poliție. Potrivit TV8, în pauza emisiunii, lucrurile au degenerat și au urmat replici dure, inclusiv cu cuvinte necenzurate. Ulterior, Novac s-a ridicat și l-a lovit pe Popșoi, iar acesta din urmă a chemat imediat Poliția după care i-a tras și el o palmă deputatului socialist.

sinteza.org

Lasă un răspuns