Reacția deputatului Corneliu Furculiță după interceptările apărute în presă

POLITIC

Deputatul Partidului Socialiștilor (PSRM) Corneliu Furculiță susține că interceptările care au fost publicate de presă, în care este vizat el și soția sa, nepotul lor, dar și actualul ministru de Interne Pavel Voicu sunt trucate. Pe de altă parte, parlamentarul dă de înțeles că apariția acestora ar avea legătură cu campania electorală.

„Consider că e suficientă informația pentru a trimite la coșul de gunoi toate acuzațiile recente. Rămâne organele de drept să se pronunțe pe faptul interceptărilor trucate”, a scris liderul fracțiunii parlamentare a PSRM pe pagina sa de Facebook și a atras atenția că acel caz a avut loc în perioada 2017-2018. (În acea perioadă, guvernul era condus de reprezentanții Partidului Democrat, iar ministru de Interne era Alexandru Jizdan, NM).

Prima reacție a deputatului socialist Corneliu Furculiță, după interceptările apărute în presă

La câteva minute după ce a publicat acest mesaj, parlamentarul a mai publicat unul. Acesta susține că a devenit subiect al mai multor știri false, dar și sesizări la Procuratură, pe care le consideră nejustificate.

„În ultimii ani am devenit politicianul vizat în cele mai multe sesizări la procuratură. Cineva a făcut pasiune în a lansa fake news-uri despre mine, după care repede să scrie și o țidulă la procuratură. Am demonstrat că toate sunt invenții. Pentru ei contează fumul pe care-l produc. Admit că așa înțeleg unii lupta politică. Totuși, eu am un mesaj către oponenții mei politici: puteți genera zilnic fake-uri, minciuni pe bandă rulantă la adresa mea, dar lăsați familia în pace”, a conchis deputatul socialist.

Prima reacție a deputatului socialist Corneliu Furculiță, după interceptările apărute în presă

sinteza.org

Lasă un răspuns