Bărbatul din Anenii Noi care și-a luat ostatici cei trei copii PLASAT în arest pentru 30 de zile

ACTUAL

Bărbatul din Anenii noi care ieri și-a luat ostatici proprii copii și și-a amenințat fosta soție că îi va omorî, dacă nu se întoarce la el, a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Informația a fost confirmată de către purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, Maria Vieru.

Procuratura raionului Anenii Noi i-a înaintat bărbatului învinuirea pentru luare de ostatici și plasat în arest pentru 30 de zile.

Amintim că ieri dimineață, bărbatul a venit acasă, în stare de ebrietate avansată, și aplicându-i câteva lovituri de cuțit femeii care se afla cu copiii, i-a luat ostatici pe cei trei minori de 7, 4 și unul de doar un anișor.

Femeia a reușit să fugă și să anunțe polițiștii. Imediat la fața locului au intervenit mai multe echipaje de Poliție, angajații Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, cei de la Inspectoratul Național de Investigații, mascații de la BPDS „Fulger”, specialistul psiholog și procurorii.

După lungi tratative acesta continua să țină cuțitul în regiunea gâtului copilului de 4 ani, luat ostatic, amenințând că îl omoară.

În timpul operațiunii de salvare, un angajat al poliției a fost rănit, având nevoie de îngrijiri medicale.

sinteza.org

Lasă un răspuns