Maia Sandu a adresat un mesaj tuturor femeilor. „Anume datorită femeilor, Moldova este mai bună acasă și apreciată în lumea largă”

maia sandu anunta trei obiective nationale POLITIC

Șefa statului Maia Sandu a adresat joi un mesaj tuturor femeilor. Oficialul a remarcat că anume datorită femeilor, „Moldova este mai bună acasă și apreciată în lumea largă”. Aceasta a îndemnat femeile să fie active în cadrul alegerilor din 20 octombrie pentru ca „Moldova să fie ferită de primejdii, nimeni să nu mai plece de acasă de nevoie, iar familiile să fie împreună”, transmite MOLDPRES.

Șefa statului a mulțumit tuturor femeilor pentru implicare. „Am cunoscut în ultimii patru ani nenumărate femei fantastice. Dragă mamă, dragă bunică, profesoară, brutară, sportivă, ingineră, polițistă, elevă olimpică, dragă artistă, dragă femeie. Orice cale ai de ales în viață, îți sunt recunoscătoare pentru că îți faci datoria cu profesionalism, cu mărinimie, cu dăruire și datorită ție Moldova este mai bună acasă și apreciată în lumea largă”, a spus Maia Sandu.

„Voi, femeile, chiar și când sunteți obosite necăjite sau la capătul puterilor, sunteți acolo pentru copil, pentru familie, pentru un prieten, la nevoie, pentru un pacient suferind, pentru o rudă apărută pe neașteptate, pentru a duce la bun sfârșit un lucru, chiar după ce toți au plecat acasă, voi sunteți acolo. Când oamenii dragi sau lucrurile la care ținem sunt în pericol, nu șovăim, suntem acolo. Suntem la un moment de răscruce, când viitorul țării este în pericol, fie renunțăm la tot ce am reușit până acum, fie mergem înainte, pentru ca toți copii și familiile Moldovei să trăiască în pace și bucurie acasă”, a afirmat Maia Sandu.

Președinta a îndemnat femeile să participe la scrutinul parlamentar și referendumul republican constituțional. „Pe 20 octombrie, ducem la bun sfârșit lucrul început. Votăm pentru ca Moldova să fie ferită de primejdii, nimeni să nu mai plece de acasă de nevoie, iar familiile să fie împreună. Eu am încredere dragi femei că voi veți fi acolo”, a remarcat Maia Sandu.

Alegerile prezidențiale se vot desfășura în această duminică, pe 20 octombrie curent. În aceeași zi, va avea loc referendumul republican constituțional. Cetățenii vor răspunde la întrebarea „Susțineți modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană?”.

sinteza.org

Lasă un răspuns